Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tehnologia de ultimă generație pentru tratarea cărnii

Autor: Meat MIlkluni, 12 august, 2013

O companie producătoare de echipamente destinate industriei alimentare susține că sistemul său patentat de tratare a cărnii poate reduce până la 99,9% bacteriile pe pe întreagă suprafața de carne expusă, informează Global Meat News.

RGF Environmental Group spune că a îmbunătățirea sistemul său de tratament cu fotohidroionizare (PHI)  pentru procesatorii de carne oferă protecție de 360 grade pe toată suprafața.

Sistemul a fost creat special pentru un procesator de înaltă calitate, Valley Meats, situat în Coal Valley, Ilinois, SUA. Potrivit companiei RGF, acest sistem patentat de tratare cu PHI instalat într-o fabrică este parte a unei soluții pentru o industrie care se confruntă continuu provocări în domeniul siguranței alimentare.

Dr. James Marsden, unul dintre cei mai mari oameni de știință din SUA este de părere că acest sistem este ”cel mai eficient din căte au fost văzute până acum”. Pentru prima dată procesatorii vor putea să trateze în totalitate carnea de vită, care după cum știm are suprafețe unghiulare dure și diverse încrețituri.

Compania RGF a instalat numeroase tunele pentru sanitarizare în ultimii 20 de ani în diverse sectoare ale industriei alimentare. Tunelul PHI este considerat a fi tehnologia de ultimă generație în procesarea alimentelor și spune că acestea pot fi calibrate în funcție de tipul de produs.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...