Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologia rezolva problemele de miros aparute in procesul de crestere al animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania americana BioWish Technologies a desfasurat experimente extinse in SUA, Australia si Asia de Sud – Est care demonstreaza ca tehnologia revolutionara pe care o propun poate rezolva problemele de miros aparute in procesul de crestere intensiva a animalelor.

Experimentul a aratat ca BioWish™, un procedeu de accelerare a reactiilor biochimice enzimatice, poate reduce emisiile de mirosuri la suine, pasari si vite, crescute intensiv in ferme, cu pana la 75%.

Conform reprezentantilor BioWish Technologies, BioWish™ poate revolutiona ideea de control al mirosurilor si pe cea a managementului deseurilor provenite de la fermele intensive de crestere a animalelor. Rezultat al peste 18 ani de cercetari BiOWiSH™ este 100% natural, biodegradabil si sigur pentru utilizarea zilnica, mai spun acestia.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...