Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologia rezolva problemele de miros aparute in procesul de crestere al animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania americana BioWish Technologies a desfasurat experimente extinse in SUA, Australia si Asia de Sud – Est care demonstreaza ca tehnologia revolutionara pe care o propun poate rezolva problemele de miros aparute in procesul de crestere intensiva a animalelor.

Experimentul a aratat ca BioWish™, un procedeu de accelerare a reactiilor biochimice enzimatice, poate reduce emisiile de mirosuri la suine, pasari si vite, crescute intensiv in ferme, cu pana la 75%.

Conform reprezentantilor BioWish Technologies, BioWish™ poate revolutiona ideea de control al mirosurilor si pe cea a managementului deseurilor provenite de la fermele intensive de crestere a animalelor. Rezultat al peste 18 ani de cercetari BiOWiSH™ este 100% natural, biodegradabil si sigur pentru utilizarea zilnica, mai spun acestia.

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...

Din cauza PPA, efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%!
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 20 martie 2019

Efectivele de porci din China au scăzut cu 16,6%, în februarie 2019, față de ferbuarie anul trecut, potrivit cifrelor oficiale. Acestea sunt primele date concrete, oficiale, anunțate de autoritățile chineze, care indică efectul febrei porcine africane asupra sectorului de ceștere a porcilor din această țară.   Datele au fost...