Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologia rezolva problemele de miros aparute in procesul de crestere al animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania americana BioWish Technologies a desfasurat experimente extinse in SUA, Australia si Asia de Sud – Est care demonstreaza ca tehnologia revolutionara pe care o propun poate rezolva problemele de miros aparute in procesul de crestere intensiva a animalelor.

Experimentul a aratat ca BioWish™, un procedeu de accelerare a reactiilor biochimice enzimatice, poate reduce emisiile de mirosuri la suine, pasari si vite, crescute intensiv in ferme, cu pana la 75%.

Conform reprezentantilor BioWish Technologies, BioWish™ poate revolutiona ideea de control al mirosurilor si pe cea a managementului deseurilor provenite de la fermele intensive de crestere a animalelor. Rezultat al peste 18 ani de cercetari BiOWiSH™ este 100% natural, biodegradabil si sigur pentru utilizarea zilnica, mai spun acestia.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...