Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologia rezolva problemele de miros aparute in procesul de crestere al animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania americana BioWish Technologies a desfasurat experimente extinse in SUA, Australia si Asia de Sud – Est care demonstreaza ca tehnologia revolutionara pe care o propun poate rezolva problemele de miros aparute in procesul de crestere intensiva a animalelor.

Experimentul a aratat ca BioWish™, un procedeu de accelerare a reactiilor biochimice enzimatice, poate reduce emisiile de mirosuri la suine, pasari si vite, crescute intensiv in ferme, cu pana la 75%.

Conform reprezentantilor BioWish Technologies, BioWish™ poate revolutiona ideea de control al mirosurilor si pe cea a managementului deseurilor provenite de la fermele intensive de crestere a animalelor. Rezultat al peste 18 ani de cercetari BiOWiSH™ este 100% natural, biodegradabil si sigur pentru utilizarea zilnica, mai spun acestia.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...