Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tehnologie de masurare a fragezimii carnii, cu infrarosu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O noua tehnologie de masurare a fragezimii carnii, care foloseste razele infrarosii, ar putea fi brevetata anul acesta in Marea Britanie. Autoritatile britanice intentioneaza sa integreze noua tehnologie in cadrul unui proiect major care sa stimuleze cererea de carne de vita si de miel prin garantarea pe pachet a fragezimii produsului.

Folosirea acestei tehnologii impreuna cu alte metode de evaluare a carnii macre, stratului de grasime si a conformatiei carcasei ar putea revolutiona informatiile pe care le au fermierii si procesatorii inaintea sacrificarii, deschizand drumul catre plata directa a calitatii carcasei si a carnii, a explicat directorul Quality Meat Scotland.

Tehnologia trebuie testata pentru a putea fi integrata in echipamentele de abator, insa, spun specialistii, odata acceptata, ii va obliga pe fermieri sa isi alinieze productia la standardele abatorului pe care il aprovizioneaza.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...