Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologie economică pentru procesatori economi

Autor: Meat MIlkvineri, 25 octombrie, 2013

Lancom este una dintre companiile care furnizează tehnologie de procesare a cărnii la prețuri rezonabile, acestea fiind, în general, second-hand.

Firma activeaza in domeniul comercializarii utilajelor pentru carne, preparate din carne, echipamentele fiind de capacitate mare si mijlocie, Lancom reprezentand companii de renume din Germania, Austria, Danemarca, Italia, Polonia .

Totodata, Lancom furnizeaza linii tehnologice pentru hamburger si produse similare (fish finger, crochete si cordon bleu, snitele, chiftelute, pizza congelata, cascaval pane, etc ), utilaje pentru abatorizare si orice tip de utilaj necesar obtinerii produselor derivate din carne ( cuttere, celule de afumare, tamblere, prese pentru sunci ) la pret de producator.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...