Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tehnologie: solutia adap-kool propusa de frigotehnica inseamna profit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

FRIGOTEHNICA va ofera solutii de crestere a profitului companiei dumneavoastra prin reducerea consumului energetic al instalatiilor frigorifice.

Toate companiile sunt influentate de cresterea preturilor la energia electrica, deci, utilizarea energiei cat mai eficient si micsorarea pierderilor vor aduce dupa sine o crestere a competitivitatii firmei dumneavoastra.

Solutia ADAP-KOOL permite managementul consumului de energie si optimizarea functionarii sistemelor frigorifice, HVAC si de iluminat.
ADAP-KOOL asigura si mentine calitatea produselor alimentare prin controlul si monitorizarea temperaturilor, precum si inregistrarea datelor in conformitate cu reglementarile HACCP.

FRIGOTEHNICA a realizat astfel de sisteme de management energetic, reducerea consumului de energie electrica fiind intre 30 si 40%. Astfel, prin adoptarea solutiei ADAP-KOOL, companiile care au apelat la experienta si profesionalismul specialistilor de la FRIGOTEHNICA si-au marit substantial profiturile.

Pentru mai multe informatii puteti accesa:
http://www.frigotehnica.ro/energy-saving/adap-kool/

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...