Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologie: solutia adap-kool propusa de frigotehnica inseamna profit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

FRIGOTEHNICA va ofera solutii de crestere a profitului companiei dumneavoastra prin reducerea consumului energetic al instalatiilor frigorifice.

Toate companiile sunt influentate de cresterea preturilor la energia electrica, deci, utilizarea energiei cat mai eficient si micsorarea pierderilor vor aduce dupa sine o crestere a competitivitatii firmei dumneavoastra.

Solutia ADAP-KOOL permite managementul consumului de energie si optimizarea functionarii sistemelor frigorifice, HVAC si de iluminat.
ADAP-KOOL asigura si mentine calitatea produselor alimentare prin controlul si monitorizarea temperaturilor, precum si inregistrarea datelor in conformitate cu reglementarile HACCP.

FRIGOTEHNICA a realizat astfel de sisteme de management energetic, reducerea consumului de energie electrica fiind intre 30 si 40%. Astfel, prin adoptarea solutiei ADAP-KOOL, companiile care au apelat la experienta si profesionalismul specialistilor de la FRIGOTEHNICA si-au marit substantial profiturile.

Pentru mai multe informatii puteti accesa:
http://www.frigotehnica.ro/energy-saving/adap-kool/

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...