Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologie: solutia adap-kool propusa de frigotehnica inseamna profit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

FRIGOTEHNICA va ofera solutii de crestere a profitului companiei dumneavoastra prin reducerea consumului energetic al instalatiilor frigorifice.

Toate companiile sunt influentate de cresterea preturilor la energia electrica, deci, utilizarea energiei cat mai eficient si micsorarea pierderilor vor aduce dupa sine o crestere a competitivitatii firmei dumneavoastra.

Solutia ADAP-KOOL permite managementul consumului de energie si optimizarea functionarii sistemelor frigorifice, HVAC si de iluminat.
ADAP-KOOL asigura si mentine calitatea produselor alimentare prin controlul si monitorizarea temperaturilor, precum si inregistrarea datelor in conformitate cu reglementarile HACCP.

FRIGOTEHNICA a realizat astfel de sisteme de management energetic, reducerea consumului de energie electrica fiind intre 30 si 40%. Astfel, prin adoptarea solutiei ADAP-KOOL, companiile care au apelat la experienta si profesionalismul specialistilor de la FRIGOTEHNICA si-au marit substantial profiturile.

Pentru mai multe informatii puteti accesa:
http://www.frigotehnica.ro/energy-saving/adap-kool/

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...