Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: daas romania si-a prezentat bilantul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lider national in Industria de frig din Romania, cu o cota de piata de 32 %, compania DAAS Romania si-a prezentat inca de pe acum bilantul pe anul in curs. Special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Daniel Mocanu, CEO al companiei, ne-a declarat ca

in acest an s-a atins tinta propusa de 25 de milioane de euro, cifra de afaceri, in crestere cu 4,2 milioane de euro fata de anul 2011.

Detaliind, domnul Adrian Craioveanu, Director de marketing, ne-a declarat ca, dintre cele trei segmente principale de activitate (Ho-Re-Ca, retail si mobilier office), cresterea cea mai mare a fost consemnata pe zona de retail care a acoperit cca 70 % din intregul volum de afaceri al companiei.

Cresterea a fost facilitata de numeroasele contracte pe care DAAS le-a onorat cu deplin profesionalism pentru lanturi de retial precum Kaufland, Cora, Auchan, Metro etc.

O directie de afaceri care a luat o amploare deosebita a fost aceea a frigului industrial, anul acesta, DAAS echipand doua depozite pentru Auchan. Un alt segment de carf a fost acela al rafturilor industriale, dar si acela al colaborarilor externe cu parteneri din Basarabia, Ucraina, Serbia si, in curand, din Bulgaria.

Nu mai putin importanta a fost pentru DAAS Romania si activitatea pe Ho-Re-Ca, piata pe care o controleaza in proportie de 80 % pentru hotelurle si restaurantele de 4 si 5 stele din Romania.

Intrebat ce diferentiaza produsele si serviciile DAAS, fata de cele ale concurentei, domnul Craioveanu a fost categoric: Contractele de service pe care le avem cu partenerii nostri, unele prevazand chiar interventii in 4 ore de la semnalare, profesionalismul abordarii fiecarui proiect in parte, flexibilitatea si adaptarea fiecarui proiect la solicitarile beneficiarilor.

Pentru anul 2013, DAAS Romania si-a propus atingerea unei cifre de afaceri de 30 de milioane de eur, dupa cum a declarat domnul Daniel Mocanu.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...