Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: daas romania si-a prezentat bilantul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lider national in Industria de frig din Romania, cu o cota de piata de 32 %, compania DAAS Romania si-a prezentat inca de pe acum bilantul pe anul in curs. Special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Daniel Mocanu, CEO al companiei, ne-a declarat ca

in acest an s-a atins tinta propusa de 25 de milioane de euro, cifra de afaceri, in crestere cu 4,2 milioane de euro fata de anul 2011.

Detaliind, domnul Adrian Craioveanu, Director de marketing, ne-a declarat ca, dintre cele trei segmente principale de activitate (Ho-Re-Ca, retail si mobilier office), cresterea cea mai mare a fost consemnata pe zona de retail care a acoperit cca 70 % din intregul volum de afaceri al companiei.

Cresterea a fost facilitata de numeroasele contracte pe care DAAS le-a onorat cu deplin profesionalism pentru lanturi de retial precum Kaufland, Cora, Auchan, Metro etc.

O directie de afaceri care a luat o amploare deosebita a fost aceea a frigului industrial, anul acesta, DAAS echipand doua depozite pentru Auchan. Un alt segment de carf a fost acela al rafturilor industriale, dar si acela al colaborarilor externe cu parteneri din Basarabia, Ucraina, Serbia si, in curand, din Bulgaria.

Nu mai putin importanta a fost pentru DAAS Romania si activitatea pe Ho-Re-Ca, piata pe care o controleaza in proportie de 80 % pentru hotelurle si restaurantele de 4 si 5 stele din Romania.

Intrebat ce diferentiaza produsele si serviciile DAAS, fata de cele ale concurentei, domnul Craioveanu a fost categoric: Contractele de service pe care le avem cu partenerii nostri, unele prevazand chiar interventii in 4 ore de la semnalare, profesionalismul abordarii fiecarui proiect in parte, flexibilitatea si adaptarea fiecarui proiect la solicitarile beneficiarilor.

Pentru anul 2013, DAAS Romania si-a propus atingerea unei cifre de afaceri de 30 de milioane de eur, dupa cum a declarat domnul Daniel Mocanu.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...