Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tehnologii: daas romania si-a prezentat bilantul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lider national in Industria de frig din Romania, cu o cota de piata de 32 %, compania DAAS Romania si-a prezentat inca de pe acum bilantul pe anul in curs. Special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Daniel Mocanu, CEO al companiei, ne-a declarat ca

in acest an s-a atins tinta propusa de 25 de milioane de euro, cifra de afaceri, in crestere cu 4,2 milioane de euro fata de anul 2011.

Detaliind, domnul Adrian Craioveanu, Director de marketing, ne-a declarat ca, dintre cele trei segmente principale de activitate (Ho-Re-Ca, retail si mobilier office), cresterea cea mai mare a fost consemnata pe zona de retail care a acoperit cca 70 % din intregul volum de afaceri al companiei.

Cresterea a fost facilitata de numeroasele contracte pe care DAAS le-a onorat cu deplin profesionalism pentru lanturi de retial precum Kaufland, Cora, Auchan, Metro etc.

O directie de afaceri care a luat o amploare deosebita a fost aceea a frigului industrial, anul acesta, DAAS echipand doua depozite pentru Auchan. Un alt segment de carf a fost acela al rafturilor industriale, dar si acela al colaborarilor externe cu parteneri din Basarabia, Ucraina, Serbia si, in curand, din Bulgaria.

Nu mai putin importanta a fost pentru DAAS Romania si activitatea pe Ho-Re-Ca, piata pe care o controleaza in proportie de 80 % pentru hotelurle si restaurantele de 4 si 5 stele din Romania.

Intrebat ce diferentiaza produsele si serviciile DAAS, fata de cele ale concurentei, domnul Craioveanu a fost categoric: Contractele de service pe care le avem cu partenerii nostri, unele prevazand chiar interventii in 4 ore de la semnalare, profesionalismul abordarii fiecarui proiect in parte, flexibilitatea si adaptarea fiecarui proiect la solicitarile beneficiarilor.

Pentru anul 2013, DAAS Romania si-a propus atingerea unei cifre de afaceri de 30 de milioane de eur, dupa cum a declarat domnul Daniel Mocanu.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...