Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de energie regenerabilă la Expo Arad Internaţional

Autor: Meat MIlkvineri, 21 martie, 2014

(Comunicat) Cea de-a VI-a ediţie a ENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare târg pe energie regenerabil şi eficienţă energetică din triunghiul de frontier România-Ungaria-Serbia, revine între 9 şi 11 aprilie 2014, la Expo Arad Internaţional. Evenimentul va oferi vizitatorilor pe lângă partea de expoziţie o serie de evenimente conexe în domeniu. Experţi şi persoane cu putere de decizie se vor întâlni pentru schimb de informaţii cu privire la inovaţii promiţătoare, aspecte juridice cu privire la energiile regenerabile, noi trenduri, cele mai noi tehnologii şi soluţii orientate spre practică.

Ziua primarilor este evenimentul conex care vine în sprijinul autoritţilor publice locale şi este organizat de către REECO în parteneriat cu Asociaţia Partener pentru Administraţia Publică Locală Bucureşti. Evenimentul va avea loc pe 9 aprilie 2014, la Expo Arad Internaţional şi va prezenta participanţilor detalii şi informaţii despre interesul autorităţilor locale pentru producerea energiei regenerabileşi rolul biomasei în încălzirea centralizată. De asemenea, vor avea loc prezentări ale expozanţilorşi experţilor din domeniu.

Reprezentanţi ai unor instituţii de prestigiu vor susţine prezentări despre: Noi realizări în industria cu efect de seră. Sere închiseşi pasive; Contracting – Soluţia Dvs. pentru Eficienţa Energetică şi Realizarea unui grup Task Force ca instrument dedicat autorităţilor publice locale pentru susţinerea investiţiilor de producere a energiei curate reconvertind terenurile marginale: Proiectul M2RES. Printre referenţi se numără: Cătălin DRAGOSTIN, Director EnergyServ Romania; Marius M.BALAS, Conf.Univ.Dr.Eng. Gheorgha SIMA, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad; Sabina VASIU, Director Vânzări Proenergy Contract Installations SRL, România; Manuela DR GHICESCU – Director Executiv APSNE SUNE, România; Levente BOGNAR, Viceprimar al Municipiului Arad şii Ionel CHIRIŢĂ, Preşedinte Asociaţia Partener pentru Administraţie Publică Locală Bucureşti.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...