Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii de energii eco, expuse la RomAgroTech 2014

Autor: Meat MIlkluni, 26 mai, 2014

Cea de-a patra ediție a RomAgroTec pregătește o serie de noutăți, printre care cele legate de domeniul de producere a energiilor regenerabile. Pe lângă demonstrațiile de prelucrarea solului, protecția plantelor și tractor ability, va apărea zona dedicată utilajelor și mașinilor din domeniul prelucrării biomasei în scopuri energetice, informeaza Agroinfo.

„Pentru demonstrațiile practice se va aduce din Germania una dintre instalațiile de peletizare mobile cu o capacitate de 1 t/h, setată pentru paiele de cereale. Demonstrația se va desfășura în 2 părți, întâi o scurtă prezentare „teoretică“ legată de peletizare, urmată de partea practică în care vizitatorii au prilejul de a asista direct la producția de peleți, pentru a înțelege în amănunt tehnica și procesul în sine.

 

În concluzie se urmărește sensibilizarea fermierilor înspre uriașul potențial energetic al agriculturii și cunoașterea tehnicii necesare procesului de peletizare”, susţine Radu Domnița – HIMEL Energii Regenerabile Demonstrațiile vor avea loc zilnic între 5-8 iunie, 2014 la ora 11.30 în cadrul RomAgroTec. (Mai multe, pe www.agroinfo.ro)

 

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...