Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: frigotehnica isi consolideaza afacerile in ukraina.

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Frigotehnica , firma recunoscuta pe plan international, se remarca prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor interni si internationali.

Astfel, proiectele dezvoltate in Ukraina inca din anul 2010, integreaza in solutiile dezvoltate tehnologia Daikin- Conveni –Pack.

Aceasta raspunde cerintelor de reducere a consumului de energie si reuneste intr-un singur echipament principalele necesitati ale unui supermarket – (incalzire, refrigerare si clima).

Anul acesta, Frigotehnica va finaliza pana in luna decembrie 2012 , sase noi proiecte in Ukraina , o recunoastere a calitatii serviciilor prestate si a profesionalismului echipei sale.

Frigotehnica este gata oricand sa raspunda noilor provocari globale in domeniul sau de activitate, fiind un partener de incredere atat pe piata locala, cat si internationala.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...