Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: frigotehnica isi consolideaza afacerile in ukraina.

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Frigotehnica , firma recunoscuta pe plan international, se remarca prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor interni si internationali.

Astfel, proiectele dezvoltate in Ukraina inca din anul 2010, integreaza in solutiile dezvoltate tehnologia Daikin- Conveni –Pack.

Aceasta raspunde cerintelor de reducere a consumului de energie si reuneste intr-un singur echipament principalele necesitati ale unui supermarket – (incalzire, refrigerare si clima).

Anul acesta, Frigotehnica va finaliza pana in luna decembrie 2012 , sase noi proiecte in Ukraina , o recunoastere a calitatii serviciilor prestate si a profesionalismului echipei sale.

Frigotehnica este gata oricand sa raspunda noilor provocari globale in domeniul sau de activitate, fiind un partener de incredere atat pe piata locala, cat si internationala.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...