Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: frigotehnica isi consolideaza afacerile in ukraina.

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Frigotehnica , firma recunoscuta pe plan international, se remarca prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor interni si internationali.

Astfel, proiectele dezvoltate in Ukraina inca din anul 2010, integreaza in solutiile dezvoltate tehnologia Daikin- Conveni –Pack.

Aceasta raspunde cerintelor de reducere a consumului de energie si reuneste intr-un singur echipament principalele necesitati ale unui supermarket – (incalzire, refrigerare si clima).

Anul acesta, Frigotehnica va finaliza pana in luna decembrie 2012 , sase noi proiecte in Ukraina , o recunoastere a calitatii serviciilor prestate si a profesionalismului echipei sale.

Frigotehnica este gata oricand sa raspunda noilor provocari globale in domeniul sau de activitate, fiind un partener de incredere atat pe piata locala, cat si internationala.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...