Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tehnologii: frigotehnica isi consolideaza afacerile in ukraina.

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Frigotehnica , firma recunoscuta pe plan international, se remarca prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor interni si internationali.

Astfel, proiectele dezvoltate in Ukraina inca din anul 2010, integreaza in solutiile dezvoltate tehnologia Daikin- Conveni –Pack.

Aceasta raspunde cerintelor de reducere a consumului de energie si reuneste intr-un singur echipament principalele necesitati ale unui supermarket – (incalzire, refrigerare si clima).

Anul acesta, Frigotehnica va finaliza pana in luna decembrie 2012 , sase noi proiecte in Ukraina , o recunoastere a calitatii serviciilor prestate si a profesionalismului echipei sale.

Frigotehnica este gata oricand sa raspunda noilor provocari globale in domeniul sau de activitate, fiind un partener de incredere atat pe piata locala, cat si internationala.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...