Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii inalte in slujba produselor traditionale

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Firma Baroncini Est este lider, pe piata din Romania, in proiectarea, livrarea, instalarea si intretinerea instalatiilor de abatorizare. Datorita unei bogate experiente a specialistilor din echipa Baroncini, obtinuta de-a lungul a 60 de ani, si datorita relatiilor de colaborare cu clientii si furnizorii, Baroncini Est a reusit sa le furnizeze clientilor sai aceleasi servicii si in domeniul instalatiilor de transare.

Astazi, Baroncini Est proiecteaza, furnizeaza, monteaza si ofera asistenta tehnica pentru sectii de transare porcine, bovine si ovine, atat de tip traditional, cat si sisteme de transare verticala. Toate instalatiile sunt realizate conform solicitarilor clientilor si tinand cont de normele sanitar-ve­terinare si de trasabilitate. Se pleaca de la o masa simpla de transare si se ajunge pana la sectia completa, cu sistem de transport navete, spalare automata, transport oase si grasimi, alimentare automata a masinilor de ambalat, indiferent de marca acestora.

Experienta in domeniu ne-a permis sa aplicam o automatizare elevata in fabricile de preparare de produse din carne cu sisteme de: incarcare de salamuri pe bete, incarcare de bete pe carucioare cu rame, manipulare a ramelor cu salamuri cu vehicul cu baterie si dotat cu cantar pentru controlul greutatii, descarcare automata a salamurilor de pe bete si alimentarea masinilor de ambalare si etichetare salamuri.

Pentru sunca presata furnizam: linii de umplere a formelor, masini automate de incarcare / descarcare forme pe cantar, robot de incarcare / descarcare sunci pe rame.

Sectie transare bovine

BARONCINI EST, datorita colaborarii cu VE.MA.C. , o firma specializata in proiectarea si realizarea liniilor automatice industriale, destinate prelucrarii produselor din carne proaspata, fierte si maturate, poate oferi servicii clientilor si in domeniul automatizarii. Activitatea firmei colaboratoare se bazeaza pe inovatia tehnologica din sectorul automatizarii si pe necesitatile efective ale clientilor.

0040213356859
|www.baroncini.ro|
|office@baroncini.ro|

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...