Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: la alimenta, webomatic-germania a plusat la capitolul noutate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezenta la targul Alimenta, compania germana Webomatic, reprezentata in Romania prin Webomatic Ro, din Cluj-Napoca, a plusat la capitolul noutate, exceland prin oferta propusa.

De la inceputurile sale, Webomatic a pus accent pe cea mai buna calitate si cele mai bune servicii, asigurindu-i succesul: compania s-a dezvoltat rapid. Gama de produse s-a adaptat in mod continuu si s-a dezoltat. In fiecare an au aparut noi modele. Astazi, Webomatic ofera una din cele mai cuprinzatoare game de utilaje de ambalat pentru domeniul alimentar si nealimentar cu posibilitatea de a satisface aproape toate cerintele.

In domenul alimentar, Webomatic acopera gama masinilor de vid cu camera, a masinilor de termocontractie, masini de ambalat in casserole si a masinilor de ambalat cu termoformare.

Standul Webomatic a fost vizitat de un numeros public format, in marea lui majoritate, din specialisti si proprietari de companii din domeniul industriei de procesare a carnii.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...