Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: la alimenta, webomatic-germania a plusat la capitolul noutate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezenta la targul Alimenta, compania germana Webomatic, reprezentata in Romania prin Webomatic Ro, din Cluj-Napoca, a plusat la capitolul noutate, exceland prin oferta propusa.

De la inceputurile sale, Webomatic a pus accent pe cea mai buna calitate si cele mai bune servicii, asigurindu-i succesul: compania s-a dezvoltat rapid. Gama de produse s-a adaptat in mod continuu si s-a dezoltat. In fiecare an au aparut noi modele. Astazi, Webomatic ofera una din cele mai cuprinzatoare game de utilaje de ambalat pentru domeniul alimentar si nealimentar cu posibilitatea de a satisface aproape toate cerintele.

In domenul alimentar, Webomatic acopera gama masinilor de vid cu camera, a masinilor de termocontractie, masini de ambalat in casserole si a masinilor de ambalat cu termoformare.

Standul Webomatic a fost vizitat de un numeros public format, in marea lui majoritate, din specialisti si proprietari de companii din domeniul industriei de procesare a carnii.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...