Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: la alimenta, webomatic-germania a plusat la capitolul noutate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezenta la targul Alimenta, compania germana Webomatic, reprezentata in Romania prin Webomatic Ro, din Cluj-Napoca, a plusat la capitolul noutate, exceland prin oferta propusa.

De la inceputurile sale, Webomatic a pus accent pe cea mai buna calitate si cele mai bune servicii, asigurindu-i succesul: compania s-a dezvoltat rapid. Gama de produse s-a adaptat in mod continuu si s-a dezoltat. In fiecare an au aparut noi modele. Astazi, Webomatic ofera una din cele mai cuprinzatoare game de utilaje de ambalat pentru domeniul alimentar si nealimentar cu posibilitatea de a satisface aproape toate cerintele.

In domenul alimentar, Webomatic acopera gama masinilor de vid cu camera, a masinilor de termocontractie, masini de ambalat in casserole si a masinilor de ambalat cu termoformare.

Standul Webomatic a fost vizitat de un numeros public format, in marea lui majoritate, din specialisti si proprietari de companii din domeniul industriei de procesare a carnii.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...