Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: noi sisteme de decongelare de la debitron

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Revista Fabrica de Carne a vizitat standul Companiei Depitron Termo organizat la targul Alimenta, desfasurat saptamana trecuta.

Domnul Calin Mihalache, Director Executiv, ne-a prezentat noua propunere tehnologica destinata decongelarii carnii, propunere venita de la producatorul de utilaje Kometos.

Sistemele de decongelare Kometos se caracterizeaza printr-o foarte mare eficienta, gratie unui proces high-quality de control FINNCOLD, fapt care determina pierderi minime de 0.5 %, la trecerea de la -20C la -2C, si de 2 %, la trecerea de la -20C, la +2 C.

Viteza de decongelare este de 8-10 ore, pentru 10 tone de carne, la o trecere de la -20C la -2 C.

Mai multe informatii pe www.debitron-termo.eu

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...