Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: noi sisteme de decongelare de la debitron

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Revista Fabrica de Carne a vizitat standul Companiei Depitron Termo organizat la targul Alimenta, desfasurat saptamana trecuta.

Domnul Calin Mihalache, Director Executiv, ne-a prezentat noua propunere tehnologica destinata decongelarii carnii, propunere venita de la producatorul de utilaje Kometos.

Sistemele de decongelare Kometos se caracterizeaza printr-o foarte mare eficienta, gratie unui proces high-quality de control FINNCOLD, fapt care determina pierderi minime de 0.5 %, la trecerea de la -20C la -2C, si de 2 %, la trecerea de la -20C, la +2 C.

Viteza de decongelare este de 8-10 ore, pentru 10 tone de carne, la o trecere de la -20C la -2 C.

Mai multe informatii pe www.debitron-termo.eu

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....