Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: noi sisteme de decongelare de la debitron

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Revista Fabrica de Carne a vizitat standul Companiei Depitron Termo organizat la targul Alimenta, desfasurat saptamana trecuta.

Domnul Calin Mihalache, Director Executiv, ne-a prezentat noua propunere tehnologica destinata decongelarii carnii, propunere venita de la producatorul de utilaje Kometos.

Sistemele de decongelare Kometos se caracterizeaza printr-o foarte mare eficienta, gratie unui proces high-quality de control FINNCOLD, fapt care determina pierderi minime de 0.5 %, la trecerea de la -20C la -2C, si de 2 %, la trecerea de la -20C, la +2 C.

Viteza de decongelare este de 8-10 ore, pentru 10 tone de carne, la o trecere de la -20C la -2 C.

Mai multe informatii pe www.debitron-termo.eu

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...