Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii: noi sisteme de decongelare de la debitron

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Revista Fabrica de Carne a vizitat standul Companiei Depitron Termo organizat la targul Alimenta, desfasurat saptamana trecuta.

Domnul Calin Mihalache, Director Executiv, ne-a prezentat noua propunere tehnologica destinata decongelarii carnii, propunere venita de la producatorul de utilaje Kometos.

Sistemele de decongelare Kometos se caracterizeaza printr-o foarte mare eficienta, gratie unui proces high-quality de control FINNCOLD, fapt care determina pierderi minime de 0.5 %, la trecerea de la -20C la -2C, si de 2 %, la trecerea de la -20C, la +2 C.

Viteza de decongelare este de 8-10 ore, pentru 10 tone de carne, la o trecere de la -20C la -2 C.

Mai multe informatii pe www.debitron-termo.eu

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...