Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii pentru fabricarea furajelor de la ANDRITZ

Autor: Meat MIlkmarți, 21 ianuarie, 2014

Compania ANDRITZ proiectează și construiește echipamente de procesare, oferind de asemenea, soluții complete pentru fabricile de procesare hrană pentru animale la nivel mondial. Afacerea se bazeaza pe o abordare competitivă astfel încât să corespundă cerințelor de hrană eficientă pentru animale, hrană pentru acvacultură și hrană pentru animalele de companie.

La proiectarea de noi tehnologii sau soluții personalizate fiecărui clientului, ANDRITZ trebuie să țină seama de cererea pentru o procesare fiabilă, eficientă din punct de vedere al costurilor, de o calitate uniformă și pentru producerea de hrană pentru animale de o calitate superioară, având în vedere disponibilitatea ingredientelor pentru fabricarea hranei animalelor, creșterea numărului de standarde de mediu și a normelor de igienă, precum și cerințele de trasabilitate în interesul siguranței alimentare.

Cunoștințele și experiența extensivă dobândite în urma numărului semnificativ de producătorii de hrană pentru animale cărora compania ANDRITZ le-a furnizat soluții tehnologice și servicii tehnice încă din anii 1960 sunt printre lucrurile care fac compania ANDRITZ unică. Compania se declară printre puținele companii care dispun de capacitatea de a proiecta, produce, aproviziona și de a optimiza fiecare echipament cheie de pe întrega linie de producție pentru hrana animalelor, precum și pentru întreaga fabrică de manufacturare. ANDRITZ are experiența și oferă o gamă completă de mașini și echipamente de procesare – de la recepția materiei prime până la introducerea furajelor procesate în saci. Aceste soluții sunt întotdeauna susținute de consultanță tehnică, servicii de inginerie, instalare, rulare.

Mai multe informații despre produsele și serviciile companiei accesând www.andritz.com.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...