Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnologii pentru zootehnie, la Agraria

Autor: Meat MIlkluni, 24 martie, 2014

În perioada 24-27 aprilie, 2014, va avea loc o nouă ediție a târgului Agraria, loc în care vor fi expuse noi tehnologii destinate fermierilor crescători de animale.

Legat de acest moment, Corina Mareş, organizatoarea evenimentului, a declarat pentru Agroinfo: ”În fiecare an încercăm să abordăm o temă centrală. Desigur, cum zootehnia este principalul sector agricol din zona Transilvaniei, în fiecare an abordăm subiecte din zootehnie. Asocierea va fi o altă temă vizată.

În data de 26 aprilie vom organiza câteva mese rotunde cu tematici speciale pe sectorul de zootehnie. Asociaţiile crescătorilor de bovine, ovine, caprine şi bivoli sunt invitate la această acţiune. Propunerile temelor de discuţie vin din partea fermierilor şi a asociaţiilor de fermieri. Vom încerca să identificăm problemele stringente din sector, acolo unde oamenii au nevoie de sprijin sau de răspunsuri şi, împreună cu oficiali din domeniu şi cu revistele de specialitate, să căutăm soluţii.” (Mai multe, pe www.agroinfo.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...