Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tehnololgia de fermă, de 4 eurocenți salvare

Autor: Meat MIlkluni, 31 martie, 2014

Odată cu majorarea accizei la motorină va creşte şi ajutorul de stat pe care îl acordă statul român fermierilor pentru acoperirea diferentei acestei accizări, a anunţat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

„Pentru motorină, prin ajutorul de stat pe care îl acordăm, noi sprijinim diferenţa de acciză. Dacă acciza creşte, subvenţionarea diferenţei automat creşte. Deci sprijinul pentru acciză pe care îl plătim va creşte odată cu creşterea accizei, informeaza Agroazi.

Cu toate astea, însă, va fi un cost suplimentar şi trebuie să îl conştientizăm, dar eu sper ca el să nu fie transpus în ceea ce înseamnă costul de producţie şi să nu aibă un impact atât de nefavorabil (…) Aceasta este măsura de sprijin pe care o avem la dispoziţie şi este deja notificată ca şi ajutor de stat”, a subliniat Daniel Constantin.(Mai multe, pe www.agroazi.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...