Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Teleorman – furturile de animale, in crestere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In primele noua luni ale acestui an, furturile reclamate de animale si pasari, inregistrate de Politie, a depasit in judetul Teleorman perioada corespunzatoare a anului 2010, informeaza Agerpres. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Teleorman, Adrian ilicea, a declarat ca, in principal, reclamatiile vizeaza sustragerea ovine, bovine, caprine, cabaline si chiar magari.

Sursa citata mentioneaza ca furturile se produc indeosebi in tompul noptii, din curtile locuintelor rurale, de pe islazuri si pasuni. Faptuitorii sunt, in general, indivizi din localitati invecinate sau din aceeasi localitate cu partile vatamate. Animalele furate sunt sacrificate, transate si vandute, fara respectarea regulilor sanitar-veterinare.

Structurile judetene ale Politiei de Ordine Publica au aplicat intr-o singura zi 90 de sanctiuni contraventionale pentru transportul si comercializarea carnii fara documente fiind, in acelasi interval de 24 de ore, constatate infractiuni pentru care sunt cercetate penal cinci persoane. (TS)

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...