Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tematica Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2020

Autor: meatmilkluni, 27 ianuarie, 2020

Cea de-a IX-a ediție a conferinței Internaționale Meat.Milk va avea loc în zilele de 7 și 8 mai 2019, la hotel Alpin din Poiana Brașov. Temele din acest an vor fi reunite sub titlul ”Realități și perspective ale sectoarelor de carne și lapte din România”.

 

Pusi in fata noilor realitati dramatice, determinate de evolutia pestei porcine africane si a gripei aviare, de cresterea importului de alimante si a inflatiei, de diminuarea drastica a profitului si de marginalizarea agroindustriei romanesti, fermierii si procesatorii trebuie sa isi adapteze afacerile.

 

Cum vor reusi sa faca acest lucru si in ce masura vor fi sprijiniti de autoritati? Care vor fi instrumentele de sprijin decise de institutiile Uniunii Europene? Cum se va implica marele retail in acest joc in care interesul national trebuie sa prevaleze, in egala masura cu obtinerea de profit?

 

Sub aceste idei este conceputa ce-a de-a IX-a editie a Expo-Conferintei Meat.Milk., acolo unde organizatorii vor pune accent pe analiza in amanunt a mediului de afaceri dar si pe cele mai noi informatii furnizate de speaker-i de talie internationala, conducatori ai asociatiilor profesionale, precum si de manageri ai companiilor care isi vor prezenta ultimele solutii tehnologice, de sanatate animala, de laborator si siguranta alimentara etc.

 

Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferintawww.meat-milk.rooffice@infogroup.ro și la telefon: 021.223.25.21.

Promovarea produselor alimentare, prin ”INFO DAY BRUXELLES”, pe 30 Ianuarie 2020
Autor: meatmilk  /   joi, 16 ianuarie 2020

La solicitarea Comisiei Europene, APIA aduce la cunoștinţă organizarea la 30 ianuarie 2020 a unei zile de informare privind apelul pentru depunerea propunerilor de programe, destinată potenţialilor beneficiari ai programelor de informare și promovare a produselor agricole, eveniment denumit generic INFO DAY.    Locaţie: Albert...

Agenția infoGORUP și Meat.Milk vă urează Crăciun Fericit și La Mulți Ani, 2020!
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 decembrie 2019

Este vremea marilor Sărbători, este vremea bilanțurilor, este vremea gândurilor de mai bine, în viitor.   Pentru agenția infoGROUP și pentru publicațiile și produsele sale, anul 2019, a fost unul dintre cei mai relevanți, din punct de vedere al activității. Cea de-a VIII-a ediție a expo-conferinței internaționale...