Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Temerile despre virusul schmallenberg, neintemeiate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Meatinfo.co.uk, procesatorii de carne nu cred ca virusul Schmallenberg va avea un impact serios asupra aprovizionarii cu carne de miel din UK din sezonul urmator.

Rapoarte ale presei nationale au anuntat ca boala sterge populatia de miei din UK si isi exprima temerile ca ar putea fi transmisa la om. Insa, industria calmeaza aceste zvonuri, dupa cum un reprezentant al industriei spune ca virusul nu va avea un impact asupra comertului cu carne de miel din sezonul urmator.

Kim Matthews, seful departamentului de cercetare-dezvoltare al Eblex a spus: Imprastierea virusului Schmallenberg in fermele din UK reprezinta un caz de ingrijorare si producatorii englezi trebuie sa ramana vigilenti. Comisia Europeana si statele membere ale UE sustin ca informatiile accesibile despre virusul Schmallenberg arata ca impactul acestuia asupra sanatatii animale este mai nesemnificativ decat cel provocat de boala limbii albastre.

Ei subliniaza faptul ca produsele pe baza animala, din lapte si carne, nu prezinta nici un risc de transmitere a bolii la om.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...