Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tesco și Carrefour au semnat o alianță strategică pe termen lung

Autor: Nora Marinmarți, 28 august, 2018

Potrivit International Supermarket News, doi giganți ai retailului, Tesco și Carrefour, au semnat în cursul lunii august o înțelegere preliminară a unei alianțe pe termen lung.

 

Alianța va acoperi relația strategică cu furnizorii globali, achiziționarea comună de produse de marcă proprie și bunuri care nu sunt destinate revânzării. Acesta va fi guvernat de un cadru operațional de trei ani.

 

Alianța va permite ambelor companii să îmbunătățească modul de alegere și calitatea produselor disponibile clienților săi, la prețuri și mai mici, sporind astfel competitivitatea acestora. Acest acord va permite ambelor companii să-și consolideze relațiile cu furnizorii lor și să creeze oportunități semnificative pentru acești furnizori. Fiecare companie va continua să colaboreze cu partenerii furnizori la nivel local și național.

 

Se anticipează că acordul va fi convenit oficial în următoarele două luni. În urma unui acord oficial, ambele părți vor începe să lucreze pentru a realiza avantajele prezentate mai sus.

 

Referindu-se la aceste intenții, Dave Lewis, directorul executiv al grupului Tesco, a declarat: „Sunt încântat să intru într-o alianță strategică cu Carrefour. Lucrand impreuna si profitand din plin de experienta noastra colectiva si capabilitatile de aprovizionare, vom putea oferi clientilor nostri produse mai bune, la prețuri mai mici, imbunatatind in continuare alegerea, calitatea si valoarea.”

 

La rândul său, Alexandre Bompard, președinte și CEO al Grupului Carrefour, a declarat: „Această alianță strategică dintre Carrefour și Tesco este un acord major, deoarece combină experiența de achiziție a doi lideri mondiali, complementari în geografia lor, cu strategii comune. Acest acord este o mare oportunitate de a dezvolta cele două branduri ale noastre, în serviciul clienților noștri. Această alianță internațională consolidează în continuare Carrefour, permițându-i să ajungă la un punct-cheie în implementarea strategiei sale.”

Guvernul a aprobat înființarea Casei Române de Comerț Agroalimentar “UNIREA”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 5 decembrie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat înființarea Casei Române de Comerț Agroalimentar “UNIREA”, în contextul aniversării centenare a Marii Uniri a României.   Casa Română de Comerț Agroalimentar “UNIREA” este o societate comercială de interes național, menită să contribuie pro-activ la implementarea politicii agricole...

Zestre culinară dichisită de Profi
Autor: meatmilk  /   luni, 3 decembrie 2018

(Comunicat) Vin sărbătorile și un nou motiv de bucurie își croiește drum către casele oamenilor: cartea Zestre culinară dichisită de PROFI - rețete culinare din satele românești, culese și povestite de Claudia-Romana Rista. În locuri retrase din România, în tihna micilor gospodării țărănești, la căldura cuptorului...