Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tesco somat sa renunte la publicitatea inselatoare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un comunicat al just-food.com informeaza ca Autoritatea pentru Standarde in Publicitate din Marea Britanie a obligat retailerul britanic Tsco sa opreasca un clip publicitar, difuzat pentru promovarea unui nou sortiment de carnati. Somatia a fost justificata prin descalficarea mesajului publicitar, considerat inselator. In clipul publicitar, realizat pentru promovarea carnatilor Butcher’s Choice sunt prezentati porci care cresc liberi pe camp.

Cu toate ca imaginile sunt realizate in ferme partenere ale retailerului, cu care Tesco are contracte incheiate, reprezentantii Autoritatii afirma ca nu este exclusa fabricarea carnatilor din carne de porc, provenita din ferme inchise.

Se remarca in toate imaginile aparitia porcilor aflati in spatii neingradite si suntem de parere ca perceptia consumatorilor este ca animalele folosite in fabricarea Butcher’s Choice sunt liberi la pasune. Intrucat am fost informati ca situatia este alta, am apreciat acest clip publicitar, drept inselator, au declarat reprezentantii Autoritatii.

Intr-un comunicat al retailerului britanic, reprezentantii Tesco afirma ca In reclama apare un fermier cu care Tesco are un contract de parteneriat. Cum poate fi acesta inselator? (TS)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...