Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tesco somat sa renunte la publicitatea inselatoare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un comunicat al just-food.com informeaza ca Autoritatea pentru Standarde in Publicitate din Marea Britanie a obligat retailerul britanic Tsco sa opreasca un clip publicitar, difuzat pentru promovarea unui nou sortiment de carnati. Somatia a fost justificata prin descalficarea mesajului publicitar, considerat inselator. In clipul publicitar, realizat pentru promovarea carnatilor Butcher’s Choice sunt prezentati porci care cresc liberi pe camp.

Cu toate ca imaginile sunt realizate in ferme partenere ale retailerului, cu care Tesco are contracte incheiate, reprezentantii Autoritatii afirma ca nu este exclusa fabricarea carnatilor din carne de porc, provenita din ferme inchise.

Se remarca in toate imaginile aparitia porcilor aflati in spatii neingradite si suntem de parere ca perceptia consumatorilor este ca animalele folosite in fabricarea Butcher’s Choice sunt liberi la pasune. Intrucat am fost informati ca situatia este alta, am apreciat acest clip publicitar, drept inselator, au declarat reprezentantii Autoritatii.

Intr-un comunicat al retailerului britanic, reprezentantii Tesco afirma ca In reclama apare un fermier cu care Tesco are un contract de parteneriat. Cum poate fi acesta inselator? (TS)

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...