Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Testo a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 17 mai, 2017

Testo România a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, compania urmând să își prezinte ultimele produse și servicii în secțiunea B2B-Expo.

 

Testo, cu sediul în Lenzkirch în Pădurea Neagră, Germania, este un lider mondial în domeniul tehnologiei de măsurare portabile și staționare.

 

La nivel mondial, 2,500 de angajaţi sunt implicaţi în cercetare, producție, comercializare și marketing pentru companie. Aceștia contribuie la identificarea soluțiilor de măsurare inovatoare în domenii precum aer condiţionat şi ventilaţie, calitatea alimentelor, tehnologia construcţiilor și controlul emisiilor.

 

În 2012, Testo a realizat o cifră de afaceri de 221 milioane de euro. La baza acestui succes, în plus față de personalul calificat și motivat, au stat investițiile peste medie într-o dezvoltare orientată spre viitor. Aproximativ 10 la sută din cifra de afaceri anuală a grupului, la nivel mondial, este direcționată către Cercetare şi Dezvoltare – un pas către viitor, durabil şi orientat spre succes.

 

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Tehnologii de secvențiere utilizate în fabricarea lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 26 ianuarie 2017

Inovarea reprezintă o forță motrice majoră în industria produselor lactate. De la dezvoltarea de noi produse, la metode de testare îmbunătățite, industria dezvoltă tehnologii care permit crearea lactatelor unice, delicioase, care depășesc așteptările consumatorilor. Ultimele tendințe în materie de inovare în domeniul lactatelor au...

Simpozion: Tehnologii de ultimă generație pentru fabricarea lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 9 ianuarie 2017

Inovarea reprezintă o forță motrice majoră în industria produselor lactate. De la dezvoltarea de noi produse, la metode de testare îmbunătățite, industria dezvoltă tehnologii care permit crearea de produse unice, delicioase, care depășesc așteptările consumatorilor. Ultimele tendințe în materie de inovare în domeniul lactatelor au...