Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Testo a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 17 mai, 2017

Testo România a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, compania urmând să își prezinte ultimele produse și servicii în secțiunea B2B-Expo.

 

Testo, cu sediul în Lenzkirch în Pădurea Neagră, Germania, este un lider mondial în domeniul tehnologiei de măsurare portabile și staționare.

 

La nivel mondial, 2,500 de angajaţi sunt implicaţi în cercetare, producție, comercializare și marketing pentru companie. Aceștia contribuie la identificarea soluțiilor de măsurare inovatoare în domenii precum aer condiţionat şi ventilaţie, calitatea alimentelor, tehnologia construcţiilor și controlul emisiilor.

 

În 2012, Testo a realizat o cifră de afaceri de 221 milioane de euro. La baza acestui succes, în plus față de personalul calificat și motivat, au stat investițiile peste medie într-o dezvoltare orientată spre viitor. Aproximativ 10 la sută din cifra de afaceri anuală a grupului, la nivel mondial, este direcționată către Cercetare şi Dezvoltare – un pas către viitor, durabil şi orientat spre succes.

 

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Utilizarea nanotehnologiei în procesarea cărnii
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 ianuarie 2018

Nanotehnologia își are rădăcinile într-o teorie emisă în 1959 de fizicianul Richard Feynman la Societatea Americană de Fizică și se referă la proprietățile componentelor la scară nanometrică și la procesul sau procesele utilizate în fabricarea și/sau biofabricarea de noi materiale măsurate la scară nanometrică. Nanotehnologia...

Tehnologia 3D Food Printing va rezolva nevoile personalizate ale dietei
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 15 noiembrie 2017

Oamenii de știință din Israel declară că au creat un concept revoluționar pentru imprimarea 3D a alimentelor pe baza unei noi materii prime, Nanoceluloza cristalină (CNC), informează Food Navigator-Asia.   Ei pretind că tehnologia va duce la producerea de alimente ready meal pentru persoanele cu nevoi dietetice speciale,...