Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Testo a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 17 mai, 2017

Testo România a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, compania urmând să își prezinte ultimele produse și servicii în secțiunea B2B-Expo.

 

Testo, cu sediul în Lenzkirch în Pădurea Neagră, Germania, este un lider mondial în domeniul tehnologiei de măsurare portabile și staționare.

 

La nivel mondial, 2,500 de angajaţi sunt implicaţi în cercetare, producție, comercializare și marketing pentru companie. Aceștia contribuie la identificarea soluțiilor de măsurare inovatoare în domenii precum aer condiţionat şi ventilaţie, calitatea alimentelor, tehnologia construcţiilor și controlul emisiilor.

 

În 2012, Testo a realizat o cifră de afaceri de 221 milioane de euro. La baza acestui succes, în plus față de personalul calificat și motivat, au stat investițiile peste medie într-o dezvoltare orientată spre viitor. Aproximativ 10 la sută din cifra de afaceri anuală a grupului, la nivel mondial, este direcționată către Cercetare şi Dezvoltare – un pas către viitor, durabil şi orientat spre succes.

 

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

O nouă aplicație pentru diagnoza echipamentelor
Autor: meatmilk  /   joi, 2 martie 2017

Atunci când apare o problemă în producție, din cauza echipamentelor, nu există timp pentru un proces îndelungat de descoperire și găsire a colegilor.   În multe operațiuni industriale din zilele noastre, muncitorii trebuie să gestioneze evenimentele care opresc activitatea conectându-se la server, sărind de la un...

Tehnologiile ”ușoare”, alternative sigure pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 30 ianuarie 2017

Ca o consecință a globalizării pieței, producția și fabricarea de produse din carne este într-un stadiu al dinamicii inovatoare. Consumatorii cer o înaltă calitate și produse din carne convenabile, cu aromă naturală și gust, apreciind foarte mult aspectul proaspat al produselor alimentare prelucrate minim. Pentru a armoniza toate...