Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Testo România a devenit Partener Gold al Conferinței Meat & Milk 2018

Autor: meatmilkluni, 13 noiembrie, 2017

Testo România a devenit Partener Gold al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, compania urmând să își prezinte ultimele produse și servicii în secțiunea B2B-Expo dar și să susțină o prezentare în Ședința generală din dimineața zilei de 10 mai.

 

TESTO România, filială a producătorului mondial de instrumente de măsură Testo SE & Co. KGaA,  vine în sprijinul utilizatorilor cu informații și instrumente care beneficiază de tehnologia avansată, dezvoltată de cercetătorii germani. Soluțiile de măsurare TESTO vă ajută să asigurați calitatea alimentelor pe parcursul întregului lanț de producție, transport și depozitare, fără întrerupere și în conformitate cu standardele existente.

 

Măsurarea  parametrilor precum temperatura, umiditatea sau valoarea pH-ului nu a fost niciodată mai ușoară. Instrumentele de măsură TESTO și-au dovedit fiabilitatea în numeroase aplicații, oferă valori exacte rapid, pot fi curățate sub jetul de apă (clasa de protecție IP65) și sunt certificate HACCP Internațional, EN13485 și EN 12830.

 

Servicii de calibrare, etalonare și service pentru produsele comercializate sunt de asemenea posibile atât prin laboratorul propriu de etalonări, laborator atestat B.R.M.L. cât și prin departamentul de service specializat.

 

Anul 2018 va aduce noi echipamente care să confirme statutul de lider innovator de aparate de măsurare. Oricare ar fi nevoile dumneavoastră de măsurare, Testo vă oferă un instrument potrivit. Dacă activitatea dumneavoastră se desfășoară în producția, procesarea sau distribuția de alimente, instrumentele de la Testo vă vor ajuta să creați un mediu de lucru sigur și eficient.

Comisia Europeană: România nu a solicitat până acum niciun ajutor pentru despăgubirile cauzate de PPA
Autor: meatmilk  /   marți, 11 septembrie 2018

Într-un comunicat transmis către  Cursdeguvernare.ro, la cererea acesteia, și retransmis către redacția noastră, Comisia Europeană, prin purtătoarea ei de cuvânt la București, Anca Păduraru, afirmă:   ”Comisia Europeană nu a primit deocamdată nicio cerere oficială din partea României pentru acordarea unui ajutor...

Ultima oră: Parchetul General verifică gestionarea crizei Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   miercuri, 5 septembrie 2018

Conform Agerpres, Parchetul General efectuează verificări cu privire la modul în care autorităţile au gestionat criza pestei porcine africane, au declarat miercuri, reprezentanţii Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.   Potrivit unor surse...