Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Testo România a devenit Partener Gold al Conferinței Meat & Milk 2018

Autor: meatmilkluni, 13 noiembrie, 2017

Testo România a devenit Partener Gold al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, compania urmând să își prezinte ultimele produse și servicii în secțiunea B2B-Expo dar și să susțină o prezentare în Ședința generală din dimineața zilei de 24 mai.

 

TESTO România, filială a producătorului mondial de instrumente de măsură Testo SE & Co. KGaA,  vine în sprijinul utilizatorilor cu informații și instrumente care beneficiază de tehnologia avansată, dezvoltată de cercetătorii germani. Soluțiile de măsurare TESTO vă ajută să asigurați calitatea alimentelor pe parcursul întregului lanț de producție, transport și depozitare, fără întrerupere și în conformitate cu standardele existente.

 

Măsurarea  parametrilor precum temperatura, umiditatea sau valoarea pH-ului nu a fost niciodată mai ușoară. Instrumentele de măsură TESTO și-au dovedit fiabilitatea în numeroase aplicații, oferă valori exacte rapid, pot fi curățate sub jetul de apă (clasa de protecție IP65) și sunt certificate HACCP Internațional, EN13485 și EN 12830.

 

Servicii de calibrare, etalonare și service pentru produsele comercializate sunt de asemenea posibile atât prin laboratorul propriu de etalonări, laborator atestat B.R.M.L. cât și prin departamentul de service specializat.

 

Anul 2018 va aduce noi echipamente care să confirme statutul de lider innovator de aparate de măsurare. Oricare ar fi nevoile dumneavoastră de măsurare, Testo vă oferă un instrument potrivit. Dacă activitatea dumneavoastră se desfășoară în producția, procesarea sau distribuția de alimente, instrumentele de la Testo vă vor ajuta să creați un mediu de lucru sigur și eficient.

După ce a cumpărat în Lituania, Fonterra vine la București
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 8 noiembrie 2017

După ce, anterior, Fonterra a investit 7,1 milioane de euro în cooperativa lituaniană Rokiškio, asigurând o linie de aprovizionare cu ingrediente din zer de mare valoare și deschizându-și astfel opțiuni de produse în Europa și Orientul Mijlociu, gigantul neo-zeelandez a anunțat achiziționarea a 10 % din acțiunile cooperativei mai sus...

Agricola a devenit Partener Platinum al Conferinței Meat & Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 2 noiembrie 2017

Agricola Internațional Bacău, unul dintre liderii naționali de pe piața de procesare a cărnii de pasăre și liderul incontestabil pe segmentul desfacerii de Salam de Sibiu, companie de prestigiu internațional recompensată cu numeroase premii și medalii, a devenit Partener Platinul al celei de-a VII ediții a Expo-conferinței...