Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tetra Pak a deschis o nouă fabrică de brânzeturi în Polonia

Autor: Nora Marinmiercuri, 30 octombrie, 2019

Tetra Pak a anunțat deschiderea unei fabrici în valoare de 25 de milioane de euro în Polonia, inclusiv cu facilități de vânzare, inginerie și fabricație pentru producția brânzeturilor.

 

Centrul are capacități de inginerie la scară largă, de la proiectarea procesului de fabricare a brânzeturilor, până la inginerie mecanică, automatizare și electricitate, dar și până la fabricarea soluțiilor de procesare.

 

Compania suedeză va angaja peste 350 de specialiști în inginerie, producție și management de afaceri la fabrica din Olsztyn, nord-estul Poloniei, și va dubla, astfel, capacitatea de producție a brânzei Tetra Pak din Polonia.

 

Ola Elmqvist, Vicepreședinte executiv Soluții de prelucrare și echipamente la Tetra Pak, a declarat: „Fiind singura companie capabilă să livreze o soluție integrată complet, perfectă pentru producția de brânzeturi, această investiție demonstrează angajamentul nostru de a ajuta clienții să răspundă cerințelor consumatorilor în schimbare rapidă și de captare în curs de dezvoltare oportunitati de crestere.”

 

Tetra Pak susține că îi ajută pe clienți să dezvolte noi metode și procese de producție care să răspundă tendințelor pentru brânză, ca ingredient, gustare și adaos de alimente bogate în proteine.

 

„Unul dintre motivele principale pentru care am ales Olsztyn este amplasarea sa excelentă, în inima unei regiuni cu o tradiție lactată excelentă și o bază excelentă pentru talentul ingineriei alimentare. Acest lucru înseamnă că suntem perfect în poziția de a servi nu numai clienții noștri din Polonia, ci și Europa mai largă”, a spus Elmqvist.

 

Fabrica a fost proiectată și construită în conformitate cu cerințele metodei de evaluare a mediului. Printre caracteristicile incluse, fabrica are un sistem automat de „control meteorologic” care gestionează ventilația și lumina solară și un sistem de colectare a apei pluviale, care furnizează apă pentru întreținerea șantierului.

Cum va dezvolta Germania sectorul laptelui, până în 2030?
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 5 februarie 2020

Reprezentanții industriei agricole germane au dezvoltat o strategie comună, care definește răspunsurile la provocările previzibile din industria produselor lactate.   Acest plan, „Strategia 2030 a industriei lactate din Germania” este un catalog de măsuri, care prezintă soluții pentru provocările actuale și viitoare pentru...

DSVSA-Caraș-Severnin avertizează: Nu cumpărați porci din Serbia!
Autor: meatmilk  /   luni, 3 februarie 2020

Prin adresa înregistrată la Autoritatea Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor nr.3462/20.01.2020, Comisia europeană a informat despre apariţia primului caz de Pestă porcină africană din Serbia, la mistreţi in localitatea Peterlas. Având in vedere această situaţie epizootologică DSVSA Caras Severin dispune respectarea...