Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tetra Pak a lansat Linii de bune practici pentru fabricarea iaurtului

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 23 octombrie, 2019

Tetra Pak a lansat noi linii de bune practici pentru produse de iaurt, o suită de servicii pentru a sprijini o varietate de inovații legate de iaurt și pentru a face față cererii consumatorilor în creștere.

 

Liniile de bune practici susțin proiectarea de soluții personalizate pentru cinci tipuri de produse de iaurt: agitat, setat, băut, concentrat și ambiental. Acestea sunt seturi de orientări specifice care pot fi adaptate pentru a se potrivi cu nevoile particulare de producție ale diferitelor tipuri de iaurt.

 

Frederik Wellendorph, vicepreședinte pentru alimente lichide, la Tetra Pak, a declarat pentru Dairy Reporter: „Schimbarea rapidă a preferințelor consumatorilor și o concentrare susținută asupra sănătății înseamnă că clienții noștri trebuie să fie simultan agili, specifici și coerenti în producția lor.

 

„Folosind experiența acumulată din peste 300 de instalații de echipamente de iaurt din întreaga lume, putem colabora cu clienții pentru a-i ajuta să atingă un nou nivel de„ fluență a iaurtului ”și să permitem mai bine creșterea afacerilor.”

 

Bruno Girão, CEO al companiei braziliene Betânia, a declarat: „Prin transformarea iaurtului refrigerat în mediu, acum putem vinde produsele noastre din nord-estul Braziliei, fără a fi nevoie să investim într-un lanț de distribuție costisitor. Este o abordare inovatoare care ne ajută să ne extindem afacerile. „

Deloitte: În trei ani, automatizarea va dezvolta cu 27 % forța de muncă
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 septembrie 2019

(Comunicat) Liderii de business se așteaptă ca soluțiile de automatizare, precum roboții, sistemele care pot învăța (machine learning) și procesarea limbajului natural să dezvolte forța de muncă cu 27% în următorii treiani, conform celui mai recent studiu Deloitte Automation with Intelligence, efectuat în rândul a peste 500 de...

Reacțiile chimice și modificarea aromelor cărnii gătite
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 3 iulie 2019

Cu excepția cărnii tartar, delicatețea cunoscută și sub denumirea de ”friptura canibalului”, omul civilizat preferă să consume, în cea mai mare parte, carnea expusă la un anumit grad de căldură. O astfel de expunere modifică umiditatea, culoarea, dimensiunea și forma și, cel mai important, din punctul nostru de vedere, aroma....