Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tetra pak va furniza ambalaje cu marca fsc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tetra Pak va furniza ambalaje de carton cu marca Forest Stewardship Council (FSC) pentru magazinele Co-op, din Elvetia: incepand din aceasta luna. Compania va furniza aproximativ 340 milioane de ambalaje FSC catre clientii elvetieni, anul viitor, ceea ce va insuma 60% din totalul vanzarilor anuale.

Lansarea ambalajelor FSC in Elvetia reprezinta un pas inainte pentru Tetra Pak, care are ca obiectiv furnizarea tuturor ambalajelor sub emblema FSC, un standard care asigura utilizarea de materie prima sustenabila, pentru ambalaje.

Emblema FSC ii asigura pe clienti ca originea fibrelor de lemn utilizate pentru ambalaje poate fi urmarita pe intreg lantul de productie, si ca hartia folosita provine din paduri certificate FSC. Tetra Pak se dedica dezvoltarii sustenabile si face eforturi pentru a crea un lant de distributie complet responsabil din punct de vedere al protectiei mediului, alaturi de furnizori, clienti, consumatori si organizatii non-guvernamentale, a declarat directorul comercial Tetra Pak Elvetia, Josef Meyer.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...