Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tetra pak va furniza ambalaje cu marca fsc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tetra Pak va furniza ambalaje de carton cu marca Forest Stewardship Council (FSC) pentru magazinele Co-op, din Elvetia: incepand din aceasta luna. Compania va furniza aproximativ 340 milioane de ambalaje FSC catre clientii elvetieni, anul viitor, ceea ce va insuma 60% din totalul vanzarilor anuale.

Lansarea ambalajelor FSC in Elvetia reprezinta un pas inainte pentru Tetra Pak, care are ca obiectiv furnizarea tuturor ambalajelor sub emblema FSC, un standard care asigura utilizarea de materie prima sustenabila, pentru ambalaje.

Emblema FSC ii asigura pe clienti ca originea fibrelor de lemn utilizate pentru ambalaje poate fi urmarita pe intreg lantul de productie, si ca hartia folosita provine din paduri certificate FSC. Tetra Pak se dedica dezvoltarii sustenabile si face eforturi pentru a crea un lant de distributie complet responsabil din punct de vedere al protectiei mediului, alaturi de furnizori, clienti, consumatori si organizatii non-guvernamentale, a declarat directorul comercial Tetra Pak Elvetia, Josef Meyer.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...