Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tetra pak va furniza ambalaje cu marca fsc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tetra Pak va furniza ambalaje de carton cu marca Forest Stewardship Council (FSC) pentru magazinele Co-op, din Elvetia: incepand din aceasta luna. Compania va furniza aproximativ 340 milioane de ambalaje FSC catre clientii elvetieni, anul viitor, ceea ce va insuma 60% din totalul vanzarilor anuale.

Lansarea ambalajelor FSC in Elvetia reprezinta un pas inainte pentru Tetra Pak, care are ca obiectiv furnizarea tuturor ambalajelor sub emblema FSC, un standard care asigura utilizarea de materie prima sustenabila, pentru ambalaje.

Emblema FSC ii asigura pe clienti ca originea fibrelor de lemn utilizate pentru ambalaje poate fi urmarita pe intreg lantul de productie, si ca hartia folosita provine din paduri certificate FSC. Tetra Pak se dedica dezvoltarii sustenabile si face eforturi pentru a crea un lant de distributie complet responsabil din punct de vedere al protectiei mediului, alaturi de furnizori, clienti, consumatori si organizatii non-guvernamentale, a declarat directorul comercial Tetra Pak Elvetia, Josef Meyer.

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...

8 finaliști la Arena Bucătarilor-Selgros 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) „Arena Bucătarilor”, cel mai important concurs național de artă culinară dedicat profesioniștilor gastronomiei și-a desemnat cei 8 finaliști, în urma semifinalelor regionale desfășurate pe 19 și 20 mai la București.   Actul final al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor...