Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tetra pak va furniza ambalaje cu marca fsc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tetra Pak va furniza ambalaje de carton cu marca Forest Stewardship Council (FSC) pentru magazinele Co-op, din Elvetia: incepand din aceasta luna. Compania va furniza aproximativ 340 milioane de ambalaje FSC catre clientii elvetieni, anul viitor, ceea ce va insuma 60% din totalul vanzarilor anuale.

Lansarea ambalajelor FSC in Elvetia reprezinta un pas inainte pentru Tetra Pak, care are ca obiectiv furnizarea tuturor ambalajelor sub emblema FSC, un standard care asigura utilizarea de materie prima sustenabila, pentru ambalaje.

Emblema FSC ii asigura pe clienti ca originea fibrelor de lemn utilizate pentru ambalaje poate fi urmarita pe intreg lantul de productie, si ca hartia folosita provine din paduri certificate FSC. Tetra Pak se dedica dezvoltarii sustenabile si face eforturi pentru a crea un lant de distributie complet responsabil din punct de vedere al protectiei mediului, alaturi de furnizori, clienti, consumatori si organizatii non-guvernamentale, a declarat directorul comercial Tetra Pak Elvetia, Josef Meyer.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...