Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Timiş, Cris-Tim: Managementul românesc este lipsit de control

Autor: Meat MIlkmarți, 23 aprilie, 2013

Radu Timiş, proprietarul Cris-Tim, spune că dacă un business nu este controlat cei care îl conduc riscă să primească doar informaţii trunchiate, dacă nu chiar false, mai ales în sistemul de stat, scrie zf.ro. De aceea, antreprenorul care a creat unul dintre cele mai importante afaceri în domeniul procesării de carne, este de părere că managerii trebuie să fie tot timpul conectaţi la business.

“În managementul românesc lipseşte controlul, şi la stat şi la privat. Diferenţa este că la stat nu ai concurenţă, pierderile îţi sunt iertate iar datoriile şterse. La noi la privat rişti să intri în faliment foarte repede”.

Timiş a spus că el i-a sfătuit pe reprezentanţii Minsiterului Agriculturii, Finanţelor şi ANAF să meargă pe teren înainte de a implementa TVA de 9% la pâine. “Să meargă în 100 de locuri să vadă că nu primesc bon fiscal. Dacă nu mergi în piaţă să vezi ce se întâmplă acolo măsurile pe care vrei să le iei se pot dovedi un fiasco”. (mai multe pe zf.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...