Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Timisoara: kilogramul de carne de miel se vinde cu 25 de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Agerpres, in pietele agroalimentare din Timisoara pretul carnii de miel ajunge la 25 de lei kilogramul de carcasa. Comerciantii spun ca preturile sunt destul de mari intrucat a fost o iarna grea. „Am avut o iarna foarte grea, am tinut mieii in casa pentru a-i feri de inghet, iar preturile sunt in pas cu sezonul”, spun oierii.

Nici anul trecut carnea de miel nu a fost mai ieftina, la intrarea in Postul Pastilor pretul acesteia incepand de la 30 de lei kilogramul, pentru ca in ultima saptamana sa se vanda cu 23 de lei kilogramul.

Timisorenii care au trecut luni prin fata galantarelor din piete s-au interesat de mercurialul mieilor, dar, la auzul pretului, cei mai multi au spus ca vor prepara la masa de Pasti carne de peste sau de pasare. Altii, care vor sa pastreze traditia, spun ca vor cumpara totusi 1-1,5 kilograme de carne de miel, pentru ciorba si drob.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...