Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Timisoara: kilogramul de carne de miel se vinde cu 25 de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Agerpres, in pietele agroalimentare din Timisoara pretul carnii de miel ajunge la 25 de lei kilogramul de carcasa. Comerciantii spun ca preturile sunt destul de mari intrucat a fost o iarna grea. „Am avut o iarna foarte grea, am tinut mieii in casa pentru a-i feri de inghet, iar preturile sunt in pas cu sezonul”, spun oierii.

Nici anul trecut carnea de miel nu a fost mai ieftina, la intrarea in Postul Pastilor pretul acesteia incepand de la 30 de lei kilogramul, pentru ca in ultima saptamana sa se vanda cu 23 de lei kilogramul.

Timisorenii care au trecut luni prin fata galantarelor din piete s-au interesat de mercurialul mieilor, dar, la auzul pretului, cei mai multi au spus ca vor prepara la masa de Pasti carne de peste sau de pasare. Altii, care vor sa pastreze traditia, spun ca vor cumpara totusi 1-1,5 kilograme de carne de miel, pentru ciorba si drob.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...