Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Timisoara: kilogramul de carne de miel se vinde cu 25 de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Agerpres, in pietele agroalimentare din Timisoara pretul carnii de miel ajunge la 25 de lei kilogramul de carcasa. Comerciantii spun ca preturile sunt destul de mari intrucat a fost o iarna grea. „Am avut o iarna foarte grea, am tinut mieii in casa pentru a-i feri de inghet, iar preturile sunt in pas cu sezonul”, spun oierii.

Nici anul trecut carnea de miel nu a fost mai ieftina, la intrarea in Postul Pastilor pretul acesteia incepand de la 30 de lei kilogramul, pentru ca in ultima saptamana sa se vanda cu 23 de lei kilogramul.

Timisorenii care au trecut luni prin fata galantarelor din piete s-au interesat de mercurialul mieilor, dar, la auzul pretului, cei mai multi au spus ca vor prepara la masa de Pasti carne de peste sau de pasare. Altii, care vor sa pastreze traditia, spun ca vor cumpara totusi 1-1,5 kilograme de carne de miel, pentru ciorba si drob.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...