Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Timisoara: kilogramul de carne de miel se vinde cu 25 de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Agerpres, in pietele agroalimentare din Timisoara pretul carnii de miel ajunge la 25 de lei kilogramul de carcasa. Comerciantii spun ca preturile sunt destul de mari intrucat a fost o iarna grea. „Am avut o iarna foarte grea, am tinut mieii in casa pentru a-i feri de inghet, iar preturile sunt in pas cu sezonul”, spun oierii.

Nici anul trecut carnea de miel nu a fost mai ieftina, la intrarea in Postul Pastilor pretul acesteia incepand de la 30 de lei kilogramul, pentru ca in ultima saptamana sa se vanda cu 23 de lei kilogramul.

Timisorenii care au trecut luni prin fata galantarelor din piete s-au interesat de mercurialul mieilor, dar, la auzul pretului, cei mai multi au spus ca vor prepara la masa de Pasti carne de peste sau de pasare. Altii, care vor sa pastreze traditia, spun ca vor cumpara totusi 1-1,5 kilograme de carne de miel, pentru ciorba si drob.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...