Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tinerii fermieri mai pot sa-si depuna dosarele cu proiectele pe masura 112 pana pe 6 iulie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) prelungeste sesiunea de depunere a proiectelor pentru Masura 112 – Instalarea tinerilor fermieri cu o saptamana, pana pe 6 iulie, informeaza Recolta.eu.

Aceasta masura este cuprinsa in Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) si beneficiaza de o alocare de 120.886.096 Euro.

Am decis sa prelungim si sesiunea de depunere a dosarelor pentru Masura 112 deoarece un numar foarte mare de potentiali beneficiari ai acestei masuri au anuntat ministerul ca au intampinat dificultati in obtinerea unor documente obligatorii intocmirii cererii de finantare. Pentru mine personal, si de asemenea pentru reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, tinerii reprezinta o categorie aparte pentru agricultura. Incercam, prin toate mijloacele care ne stau la dispozitie, sa-i incurajam sa dea viata satelor din Romania, a declarat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....