Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tirg de iarna, deschis in centrul pitestiului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In speranta de a-si atrage cat mai multi cumparatori, producatorii de mezeluri traditionale din judetul Arges si din tara si-au expus produsele (indeosebi din carne de porc) in simpatice casute de lemn, amplasate de vatafii locali, in Piata Primariei din centrul al Pitestiului.

Localnicii sunt intampinati aici cu pastrama, sunca si sorici, incepand de joi, 1 Decembrie si pana la mijlocul lunii ianuarie.

Deschis pentru pitestenii ce nu s-au decis inca asupra meniului de sarbatori, Targul de Iarna ofera o varietate de produse din carne care, datorita retetelor personalizate de zonele geografice, reusesc sa impace gusturile cele mai exigente. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...