Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tirg de iarna, deschis in centrul pitestiului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In speranta de a-si atrage cat mai multi cumparatori, producatorii de mezeluri traditionale din judetul Arges si din tara si-au expus produsele (indeosebi din carne de porc) in simpatice casute de lemn, amplasate de vatafii locali, in Piata Primariei din centrul al Pitestiului.

Localnicii sunt intampinati aici cu pastrama, sunca si sorici, incepand de joi, 1 Decembrie si pana la mijlocul lunii ianuarie.

Deschis pentru pitestenii ce nu s-au decis inca asupra meniului de sarbatori, Targul de Iarna ofera o varietate de produse din carne care, datorita retetelor personalizate de zonele geografice, reusesc sa impace gusturile cele mai exigente. (TS)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...