Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tirg de iarna, deschis in centrul pitestiului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In speranta de a-si atrage cat mai multi cumparatori, producatorii de mezeluri traditionale din judetul Arges si din tara si-au expus produsele (indeosebi din carne de porc) in simpatice casute de lemn, amplasate de vatafii locali, in Piata Primariei din centrul al Pitestiului.

Localnicii sunt intampinati aici cu pastrama, sunca si sorici, incepand de joi, 1 Decembrie si pana la mijlocul lunii ianuarie.

Deschis pentru pitestenii ce nu s-au decis inca asupra meniului de sarbatori, Targul de Iarna ofera o varietate de produse din carne care, datorita retetelor personalizate de zonele geografice, reusesc sa impace gusturile cele mai exigente. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...