Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Titan Machinery are un sediu nou la Constanţa

Autor: Meat MIlkluni, 12 mai, 2014

De Ziua Europei, vineri, 9 mai a.c., în prezenţa oficialilor companiei: George Stanson, Business Manager pentru Balcani (România, Bulgaria, Croaţia şi Serbia), Manfred Spendier, director general România, ai directorilor şi reprezentanţilor de zonă, Titan Machinery România a inaugurat noul sediu din localitatea Lumina, judeţul Constanţa.

La deschidere, au ţinut să fie prezenţi numeroşi fermieri din judeţele Tulcea şi Constanţa, dar şi reprezentanţi ai Insulei Mari a Brăilei. Noua locaţie dispune de birouri, de o hala pentru service de o zonă de expunere a maşinilor şi utilajelor agricole, de o magazie pentru piesele de schimb, pecum şi de ateliere mobile pentru intervenţie rapidă pe teren, informeaza Agroinfo.
„S-a întâmplat ce din punctul meu de vedere trebuia să se întâmple în urmă cam cu vreo doi ani, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Pentru noi zona de sud-est şi în special Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi a fost dintotdeauna o arie în care clienţii au fost foarte mulţumiţi de produsele noastre. Noi considerăm că este o locaţie foarte bună, din punct de vedere al funcţionalităţii, are absolut tot ce trebuie, are piesele de schimb, are hala de service, deci este un one stop shop, ăsta este principiul viitorului!”,  ne-a declarat George Stanson, Business Manager România, Bulgaria, Croaţia şi Serbia.

Este cel de-al şaselea sediu multifuncţional care acoperă zona Dobrogei, în momentul de faţă Titan Machinery dispunând de alte reprezentanţe în Bucureşti, Timişoara, Oradea, Slatina şi Cluj-Napoca.(Mai multe, pe www.agroinfo.ro; Foto: Replicaonline)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...