Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Titan Machinery vine cu noi tehnologii

Autor: Meat MIlkvineri, 25 aprilie, 2014

În acest an, noi oferim produse noi din gama Case IH, precum noua generație a celui mai puternic tractor din lume la ora actuală: Case IH Quadtrac 620 cu o putere maximă de 692 CP dezvoltată de noile motoare HI-eSCR cu normă de poluare TIER.

Noul tractor Magnum CVX vine acum echipat cu transmisie variabilă continuă CVX și o putere maximă de 419 CP sau noua gamă de tractoare Maxxum CVX dotate cu transmisie variabilă continuă. Ne adresăm și fermelor mici introducând pe piață din România tractoarele Farmall 65A cu o putere nominală de 65CP, informeaza Agrointel.

Pe lângă produsele Case IH, anul acesta am introdus în portofoliul Titan Machinery România și împrăștietoarele de îngrășăminte Sulky, plugurile Gregoire Besson și cositoarele SIP. Apreciez că orice fermier care ajunge la noi găsește utilajul de care are nevoie la un preț corect și o calitate garantată. (Mai multe, pe www.agrointel.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...