Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Toate ambalajele Mondelez vor fi reciclabile până în 2025

Autor: meatmilkluni, 15 octombrie, 2018

(Comunicat) Mondelēz International anunță un nou angajament de a avea toate ambalajele reciclabile și de a furniza informații de reciclare până în 2025.Compania va lucra în parteneriate, astfel încât ambalajele să poată fi colectate și reciclate pe piețe din întreaga lume. Acest nou angajament face parte din strategia companiei pentru o economie circulară de ambalare și va contribui la realizarea viziunii sale petermen lung de zero deșeuri provenite de la ambalaje.

 

Anunțul reflectă noul scop al companiei de a le oferi oamenilor alimentele potrivite, la momentul potrivit, în modul potrivit. Acesta include și asigurarea faptului că produsele companiei au la bază ingrediente sustenabile și sunt produse și livrate într-un mod sustenabil, având un impact pozitiv de-a lungul lanțului de aprovizionare.

 

„Încalitate de lidermondial în snacking, ne angajăm să folosim materiale din surse sustenabile și ambalaje reciclabile, ca parte a contribuției noastre active de a reduce deșeurile provenite de la ambalaje și de a stabili o economie circulară pentru ambalaje”, a declarat Rob Hargrove, Vicepreședinte Executiv, Cercetare, Dezvoltare, Calitate și Inovație.

 

Obiectiv “Zero deșeuri provenite de la ambalaje

 

Strategia companiei urmărește să răspundă viziunii pe termen lung de a avea zero deșeuri provenite de la ambalaje, prin abordarea a două obiective: simplificarea procesului de reciclare a ambalajelor și sprijinirea parteneriatelor din industrie, pentru îmbunătățirea ratelor de reciclare. Pentru a realiza acest lucru, compania se angajează că:

 

  • Toate ambalajele vor fi fabricate din materiale reciclabile până în 2025.
  • Toate ambalajele pe bază de hârtie vor proveni din surse sustenabile până în 2020.
  • 65 de milioane de kg de ambalaje vor fi eliminate, la nivel mondial, până în 2020.
  • Unul dintre angajamentele companiei, stabilite pentru 2025, este să ofere informații despre reciclare, pentru consumatori.
  • Compania va sprijini coalițiile din industrie și parteneriatele de tipul celor public-privat, pentru a dezvolta o infrastructură vitală de gestionare a deșeurilor pentru reducerea deșeurilor și îmbunătățirea ratelor de reciclare din lume.

 

Vizitați site-ul www.mondelezinternational.com sau urmăriți-ne pe Twitter la www.twitter.com/MDLZ.

Bioeconomia și eficiența energetică în dezvoltarea agro-industriei României
Autor: meatmilk  /   joi, 6 iunie 2019

Energynomics.ro și TMT PR lansează prima caravană națională dedicată tendințelor și oportunităților de optimizare a resurselor și a costurilor în industria agro-alimentară.   Campania este construită în jurul a două concepte-cheie la nivel european: bioeconomia și eficiența energetică, oportunități de creștere...

Weltec Biopower: Biometan din deșeuri și energie pentru 9.600 gospodării
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 februarie 2019

(Comunicat) În timpul iernii 2019, producătorul german de instalații de biogaz WELTEC BIOPOWER a început să construiască o fabrică de biometan lângă Pontefract, West Yorkshire, Marea Britanie. Clientul este Lanes Farm Energy, un proiect gas-to-grid, dezvoltat de Aqua Consultants.   Tel Sultan, directorul companiei Lanes Farm...