Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Toate tarile din ue sustin interzicerea comertului de ton rosu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tonul rosu este pe cale de disparitie din cauza pescuitului excesiv. Natiunile europene au decis sa sustina interzicerea internationala a tonului rosu de Atlantic pana isi va reveni stocul de peste. UE spune ca pescarii traditionali fac exceptie si arata ca interzicerea va fi valabila un an. Grupurile ecologiste sunt incantate de rezultate.

UE este de acord sa sustina motiunea la intalnirea din cadrul Conventiei asupra Comertului International cu Specii Amenintate (CITES). Statele Unite sunt si ele de acord, insa Japonia, unde se mananca cel mai mult tonul rosu, ar putea sa nu semneze intelegerea.
Oamenii de stiinta au calculat ca stocul de ton rosu este cu 85% mai mic decat inainte de inceputul pescuitului comercial. Tonul rosu este o specie amenintata cu disparitia, din cauza pescuitului excesiv. Carnea sa este folosita mai ales la sushi si sashimi.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...