Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tone de carne, blocate de polițiști într-un complex comercial din București

Autor: Meat MIlkmarți, 9 iulie, 2013

Aproximativ 550 de tone de carne au fost blocate de poliţişti în urma unui control efectuat într-un complex comercial din Sectorul 2 al Capitalei, vizând mai multe societăţi comerciale. În perioada 2012 – 2013, acestea nu au declarat organului fiscal achiziţii intracomunitare în valoare de aproximativ 23 de milioane de lei, prejudiciind în acest fel bugetul de stat cu suma de aproximativ 6 milioane de lei, reprezentând valoarea TVA.

Poliţiştii bucureşteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliţia Sectorului 2 au verificat vineri mai multe societăţi comerciale dintr-un complex din Sectorul 2 al Capitalei, care sunt specializate în comercializarea produselor agroalimentare provenite din spaţiul intracomunitar.

Acţiunea a fost desfăşurată în baza datelor şi informaţiilor cu privire la faptul că reprezentanţii societăţilor comerciale în cauză nu înregistrează în evidenţele financiar-contabile toate operaţiunile efectuate, cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi a impozitelor datorate către bugetul consolidat al statului român. (Recolta.eu).

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...