Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Top 5 al vânzărilor din categoria Mezeluri

Autor: Maria Demetriadjoi, 13 octombrie, 2016

Odată cu creșterea consumului de Mezeluri, și piața specifică a suportat ușoare modificări, clasamentele confirmând doar parțial unele previziuni.

 

Potrivit unei cercetări de piață efectuată de ReatilZoom, colectând datele din acest an, clasamentul primilor cinci companii, portivit criteriului valorii mezelurilor vândute, arată în felul următor:

 

1-Caroli

2-Fox

3-Cris-Tim

4-Meda Prod

5-Aldis

 

Cu totul altul este Top 5 al mărcilor de Mezeluri, potrivit criteriului valorii:

 

1-Fox

2-Caroli

3-Meda

4-Cris-Tim

5-Angst

 

Ca notă dominantă, tendințele de consum au făcut ca tradiționalul să devină un laitmotiv al comunicării brandurilor din categorie. Mai mult, pe același trend au reușit să-și construiască businessul un număr mare de retaileri specializați, astfel că am asistat în ultimii ani la o efervescență a deschiderilor de băcănii și măcelării pe formate moderne, în București și în orașele mari din țară. Cele mai multe dintre acestea au propria producție în spate sau parteneriate exclusive cu producători mici de profil, notează Progresiv.

Top-ul vizibilității hipermarket-urilor în on-line, în luna august
Autor: meatmilk  /   luni, 10 septembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii hipermarket-urilor, in on-line, pentru luna august 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...

GfK: În S1, piața de FMGC a crescut cu 8,4 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 31 august 2018

Piața bunurilor de larg consum a înregistrat în prima jumătate a acestui an un avânt de 8,4% în comparație cu perioada similară din 2017. Creșterea vine în egală măsură din inflație (+4%, dublu față de prima jumătate a anului trecut, conform Eurostat), cât și din intensificarea volumelor cumpărate.   Alimentele...