Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Top 5 al vânzărilor din categoria Mezeluri

Autor: Maria Demetriadjoi, 13 octombrie, 2016

Odată cu creșterea consumului de Mezeluri, și piața specifică a suportat ușoare modificări, clasamentele confirmând doar parțial unele previziuni.

 

Potrivit unei cercetări de piață efectuată de ReatilZoom, colectând datele din acest an, clasamentul primilor cinci companii, portivit criteriului valorii mezelurilor vândute, arată în felul următor:

 

1-Caroli

2-Fox

3-Cris-Tim

4-Meda Prod

5-Aldis

 

Cu totul altul este Top 5 al mărcilor de Mezeluri, potrivit criteriului valorii:

 

1-Fox

2-Caroli

3-Meda

4-Cris-Tim

5-Angst

 

Ca notă dominantă, tendințele de consum au făcut ca tradiționalul să devină un laitmotiv al comunicării brandurilor din categorie. Mai mult, pe același trend au reușit să-și construiască businessul un număr mare de retaileri specializați, astfel că am asistat în ultimii ani la o efervescență a deschiderilor de băcănii și măcelării pe formate moderne, în București și în orașele mari din țară. Cele mai multe dintre acestea au propria producție în spate sau parteneriate exclusive cu producători mici de profil, notează Progresiv.

GpeC: În 2018, în România s-au făcut cupărături on-line în valoare de 3,5 md. euro
Autor: meatmilk  /   vineri, 25 ianuarie 2019

(Comunicat) Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce, valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro.   Potrivit lui Andrei Radu, CEO...

INSSE: Comerțul cu ridicata în luna noiembrie 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) În luna noiembrie 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 7,7% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,6%.   Faţă...