Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Toți liderii pieței globale vor fi prezenți la IFFA 2019

Autor: Ilie Stoianjoi, 18 aprilie, 2019

(Comunicat) Companiile de vârf prezintă cele mai recente produse, la IFFA 2019, târgul numărul 1 în lume pentru industria cărnii, acolo unde se va pune accentul pe soluții pentru producția sigură, eficientă și economică a alimentelor din carne și carne. Furnizorii de toate dimensiunile prezintă un spectru larg de produse pentru companiile mari sau mici, de la operațiunile industriale de prelucrare a cărnii, la măcelarii individuali.

 

Peste 1.000 de companii din aproximativ 50 de țări, inclusiv liderii de piață, vor prezenta inovații și tendințe orientate către viitor pentru întregul lanț de procesare a industriei cărnii la IFFA în perioada 4-9 mai 2019. IFFA este o necesitate pentru producătorii de mașini și echipamente pentru prelucrarea și ambalarea cărnii și produselor din carne.

 

Momentul ritmului de inovare al expozanților și al expozanților este însoțit de lansarea a numeroase produse pe piața mondială la IFFA. În total, vizitatorii comerțului la târg vin la Frankfurt din aproximativ 140 de țări diferite. Prezentarea generală a evoluțiilor din întregul sector îi ajută pe măcelarii și industria de prelucrare a cărnii să ia decizii de investiții pentru noile tehnologii și dezvăluie noi concepte și strategii pentru viitorul propriilor companii.

 

Inovații în prelucrarea cărnii

 

În halele 8, 9 și, pentru prima dată, hala 12.0, furnizorii de mașini și echipamente pentru sacrificare, dezmembrare și prelucrare, inclusiv fierbere, fumat, prăjire și coacere, prezintă cele mai recente produse și evoluții. Vizitatorii pot apela la o gamă extinsă pentru companiile din industria cărnii de toate dimensiunile.

 

Companiile care efectuează prezentări în segmentul de sacrificare și dezmembrare includ, de exemplu, Bettcher, EFA, Freund, Frontmatec, Haarslev, Jarvis. JWE Baumann, Marel și Renner.

 

Segmentul de prelucrare este reprezentat de mulți lideri de pe piața internațională, inclusiv companii precum Fessmann, GEA Food Solutions, Grasselli, Handtmann, JBT, Metalquimia, Poly-clip System, Provisur, Risco, Schröter, Seydelmann, TREIF, VEMAG și Weber.

 

Tehnologie de ambalare inteligentă și cântărire

 

Popularitatea continuă a articolelor de comoditate și a articolelor de preluare stimulează cererea pentru produse din carne și mezeluri ambalate și, la IFFA, expozanții prezintă o secțiune transversală a tehnologiei de ambalare relevante, de la linia de ambalare, prin etichetare și ambalare la cântărire, tehnica de măsurare și testare.

 

Liderii de piață, printre care Bizerba, Espera, Flexopack, Ishida, Krehalon, Mettler Toledo, MULTIVAC, OSC Wipotec, Schur Flexibles, SEALPAC, ULMA, Variovac și VC999,

 

Companiile importante din segmentele de automatizare și IT, cum ar fi CSB System, igus, JUMO, Rittal, Scott Automation & Robotics și Winweb, expun, de asemenea, la IFFA.

 

The finishing touch”: condimente și vânzări

 

Expozantii de condimente, aditivi si carcase pentru prepararea alimentelor din carne s-au mutat in noua Hală12. În mod specific, vor prezenta spectrul de produse în Hala 12.1. Printre companiile gata să participe sunt, de exemplu, Almi, Devro, Frutarom, Hydrosol, Meat Cracks, Moguntia, Naturin Viscofan, PCF Atlantis-Pak, Peter Gelhard, RAPS și Viskase.

 

În Hala 12.0, vizitatorii vor găsi secțiunea „Vânzările – totul pentru măcelăria ta”, în plus, față de standurile Asociației Măcelarilor Germane (Deutscher Fleischer-Verband – DFV) și Cooperativei Centrale a Comerțului Măcelarilor Germane (Zentralgenossenschaft des deutschen Fleischergewerbes – Zentrag), spectrul complet care se învârte în jurul vânzărilor și amenajării magazinelor. Companiile care vor face prezentări vor include Aichinger, BFM Ladenbau, Kramer, Ladenbau Hanke și Schrutka-Peukert.

 

O prezentare generală a tuturor expozanților, locația și produsele acestora poate fi găsită în motorul de căutare online al exponenților, la adresa www.iffa.com/exhibitors.

 

Pentru mai multe informații și bilete, accesați www.iffa.com.

Standardele analitice IDF/ISO, ale lactatelor, puse în discuție la Praga
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 11 iulie 2019

Săptămâna trecută, la Praga, a avut loc un eveniment internațional la care au participat peste 130 de specialiști din 22 de țări și care au pus în discuție standardele analitice IDF/ISO, referitoare la lapte și lactate.   La eveniment au participat, de asemeni, reprezentanți ai companiilor de dezvoltare a standardelor, cum...

În 2019, World Cheese Awards vor fi acordate la Bergamo
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 5 iulie 2019

Gala premiilor World Cheese Awards va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, în Italia, ca parte a festivalului de brânzeturi FORME, din Bergamo, care se va desfășura în perioada 17-20 octombrie 2019.   Pînă atunci, începând de luni, 22 iulie, Guild of Fine Food, în calitate de organizatori, cheamă producătorii de nivel mondial...