Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tradiția gustului adevărat de pui, o rețetă de familie bine păstrată de Safir

Autor: meatmilkmiercuri, 3 octombrie, 2018

(Comunicat) La Safir acasă, tradiția gustului adevărat de pui se păstrează din generație în generație și se transmite cu bucurie fiecărei familii de români care alege cu încredere preparate din carne de pui Deliciosul de Vaslui.

 

Și pentru că românii au poftă de viață și voia bună nu lipsește din nicio casă,”Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate din carne pură și condimente naturale, pune la dispoziția acestora produse savuroase pentru toate gusturile.

 

Respectul pentru hrana sănătoasă și calitate, grija pentru dezvoltarea armonioasă a generațiilor viitoare și transparența în tot ceea ce fac sunt valori care reprezintă Grupul de firme Safir și care ghidează lanțul valoric de peste 27 de ani. Însă cea mai importantă carte de vizită sunt puii crescuți cu mâinele curate, cu grijă și responsabilitate, de la bobul de porumb cu care sunt hrăniți direct din mână și până la siguranța în care ajung pe mesele familiilor.

 

Ca producător de carne cu gust adevărat de pui, Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, este un partener de încredere, atât pentru importanți jucători din segmentul HoReCa, cât și pentru marile lanțuri de magazine internaționale prezente în România.

 

Grupul de firme Safir investește permanent în parteneriate durabile, noi tehnologii, diversificarea portofoliului de produse și extindere pe noi piețe de desfacere, având în prezent o capacitate de producție anuală de 4 000 de capete/h, din care peste 15% merge la export.

 

Rețeta de familie Safir, cea datorită căreia Grupul de firme Safir crește pui sănătoși și responsabili de peste 27 ani și creează preparate și semipreparate doar din carne pură și condimente naturale, este gustul adevărat de pui, obținut doar din carne pură, cu pofta de viață și pasiune pentru lucrul bine făcut.

 

Află mai multe despre gustul adevărat de pui Deliciosul de Vaslui și preparatele gata pregătite ”Fomică”, produse românești distribuite în Auchan și în rețeaua clasică de distribuție Safir: https://www.safir.ro/.

Baroncini vă urează Crăciun Fericit și un Nou An prosper!
Autor: meatmilk  /   marți, 17 decembrie 2019

Dragi clienti si prieteni,   S-au implinit 16 ani de cand “Baroncini” a deschis societatea din Romania. Saisprezece ani de colaborare, implicand tehnologia noastra in sprijinul viitorului afacerilor si societatilor Dvs.   Si, pentru ca noi credem in viitor, si anul aceasta am sustinut asociatia italiana Associazione...

Campanie de rebranding a companiei Elit
Autor: meatmilk  /   luni, 9 decembrie 2019

”La Elit nu se schimbă nimic! Doar eticheta!” Rebranding de succes al producătorului ardelean de mezeluri inclus în top 10 companii din județul Alba   Pentru Elit, una dintre cele mai importante companii producătoare de mezeluri din România, cu o experiență de peste 16 ani în acest domeniu, 2019 a însemnat în primul...