Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Traditionalul porc vietnamez, la oferta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oferta de porci vietnamezi, cu carnea fara colesterol si diaetetic se strecoara discret printre guitatorii indigeni, datorita greutatii la maturitate, consemnata in cartea de vizita de pe portalul oferte agricole: maxim 50 de kilograme.

Prezentate ca fiind usor de intretinut si usor de consumat, suinele asemanatoare cunoscutei rase Bazna (doar la nuanta). In rest, doar existenta ratului si a copitelor ii include in familia porcinelor.

Cresterea porcilor dietetici, fara grasime, colesterol si – probabil – fara carne ofera fermierilor posibilitatea intoarcerii in timp si trairii documentarelor realizate cu ocazia razboiului din Vietnam. Ofertele s-ar putea sa convinga totusi datorita fertilitatii specific asiatice: se reproduc de doua ori pe an si pot avea intre sapte si unsprezece pui, la o fatare.

Preluarea purceilor se face pe baza de contract pe termen lung, insa… despre sorici sau jumari nu poate fi vorba; avem de a face cu un porc dietetic. (TS)

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...