Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Traditionalul porc vietnamez, la oferta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oferta de porci vietnamezi, cu carnea fara colesterol si diaetetic se strecoara discret printre guitatorii indigeni, datorita greutatii la maturitate, consemnata in cartea de vizita de pe portalul oferte agricole: maxim 50 de kilograme.

Prezentate ca fiind usor de intretinut si usor de consumat, suinele asemanatoare cunoscutei rase Bazna (doar la nuanta). In rest, doar existenta ratului si a copitelor ii include in familia porcinelor.

Cresterea porcilor dietetici, fara grasime, colesterol si – probabil – fara carne ofera fermierilor posibilitatea intoarcerii in timp si trairii documentarelor realizate cu ocazia razboiului din Vietnam. Ofertele s-ar putea sa convinga totusi datorita fertilitatii specific asiatice: se reproduc de doua ori pe an si pot avea intre sapte si unsprezece pui, la o fatare.

Preluarea purceilor se face pe baza de contract pe termen lung, insa… despre sorici sau jumari nu poate fi vorba; avem de a face cu un porc dietetic. (TS)

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...