Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Traditionalul porc vietnamez, la oferta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oferta de porci vietnamezi, cu carnea fara colesterol si diaetetic se strecoara discret printre guitatorii indigeni, datorita greutatii la maturitate, consemnata in cartea de vizita de pe portalul oferte agricole: maxim 50 de kilograme.

Prezentate ca fiind usor de intretinut si usor de consumat, suinele asemanatoare cunoscutei rase Bazna (doar la nuanta). In rest, doar existenta ratului si a copitelor ii include in familia porcinelor.

Cresterea porcilor dietetici, fara grasime, colesterol si – probabil – fara carne ofera fermierilor posibilitatea intoarcerii in timp si trairii documentarelor realizate cu ocazia razboiului din Vietnam. Ofertele s-ar putea sa convinga totusi datorita fertilitatii specific asiatice: se reproduc de doua ori pe an si pot avea intre sapte si unsprezece pui, la o fatare.

Preluarea purceilor se face pe baza de contract pe termen lung, insa… despre sorici sau jumari nu poate fi vorba; avem de a face cu un porc dietetic. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...