Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Traian basescu: „impingerea preturilor la alimentele romanesti este nejustificata”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele Traian Basescu considera ca „impingerea” preturilor la alimentele romanesti, in unele segmente, este nejustificata, afirmand ca este in primul rand o abordare a „detinatorilor” respectivelor produse, scrie agroaliment.ro.

Inflatia are ca principale cauze cresterea preturilor la combustibili, ca urmare a exploziei pretului titeiului si cresterea preturilor la alimente. Cat de justificata este si una si alta? Nu pot sa ma pronunt eu si nu neaparat acum. Dar aici as face o mentiune pentru a mai demonta cate o minciuna propagata pe televiziuni”, a spus seful statului, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

„Se spune ca sunt mai ieftini cartofii din Egipt, pentru ca au subventii sau cartofii din Polonia. In Egipt nu plateste nimeni subventii pentru productia de cartofi. Ba dimpotriva, ca sa aduci cartofi din Egipt sau din Siria, sa-i vinzi in Romania mai inseamna si transport pe mare si asa mai departe, depozitare in porturi, in conditii refrigerate si toate cele. Deci, impingerea preturilor la alimentele romanesti in unele segmente este nejustificata, este, in primul rand, o chestiune de abordare a detinatorilor legumelor, chiar a fructelor si asa mai departe”, a conchis Traian Basescu.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...