Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Transart CORTEX, platformă pentru business-ul producător-distribuitori

Autor: meatmilkvineri, 27 aprilie, 2018

(Comunicat) Transart anunță platforma CORTEX, rezultatul experienței acumulate în 14 ani de proiecte ce presupun colectarea de date direct din sistemul ERP instalat la distribuitori. Transart CORTEX este un sistem inovativ de colectare, curățare, consolidare și vizualizare date, ce integrează componente de Business Intelligence, sistem ce facilitează planificarea și coordonarea acțiunilor comune, în cadrul parteneriatului dintre un producător și distribuitorii săi.

 

Platforma Transart CORTEX a evoluat constant, cumulând în cei 14 ani: 10 proiecte, 27 sisteme ERP distincte integrate și 152 distribuitori din România conectați.

 

La început aceste proiecte au venit natural către noi, în urma succesului implementării aplicației HERMES SFA & RETAIL EXECUTION integrată cu ERP-ul producătorului, dar și prin valorificarea competențelor noastre din zona de Business Intelligence. Ulterior, după ce am acumulat experiență,  am început să câștigăm noi proiecte de tip CORTEX atât datorită numărului mare de sisteme ERP distincte cu care am învățat să ne integrăm cât și datorită faptului că în multe cazuri cel puțin o treime dintre distribuitori utilizau un sistem ERP dezvoltat tot de Transart.” — a declarat Marius IURIAN, Managing Partner TRANSART.

 

Pe lângă ideea de parteneriat win-win, integrarea TRANSART CORTEX în fluxul de informații de business pe relația producător – distribuitori aduce beneficii consistente pentru ambele părți. Iată câteva dintre acestea:

 

Beneficii producători

 

 • Acces la date sigure și actuale direct de la sursă,
 • Monitorizare mai detaliată a fluxului de distribuție (vânzări la nivel de categorie, SalesRep, POS),
 • Control sporit și optimizarea distribuirii stocului de marfă în teritoriu, pentru a nu rata vânzări potențiale,
 • Dezvoltarea canalului de distribuție (TT) prin sincronizarea acțiunilor de promovare și monitorizarea promptă a rezultatelor.

Beneficii distribuitori

 

 • Planificarea comună a business-ului cu producătorul,
 • Creșterea vânzărilor datorită coordonării activităților promoționale,
 • Ajustarea stocului și a frecvenței de aprovizionare în raport cu vânzările,
 • Sprijin pe partea de execuție la raft,
 • Gestionarea eficientă a vârfurilor de activitate logistică,
 • Reducerea retururilor,
 • Eliminarea ratării unor comenzi potențiale.

 

Dintre clienții pentru care am implementat proiecte din gama TRANSART CORTEX, amintim: Unilever, Mondelēz, Heineken, JDE, Molson Coors (Bergenbier în România), Prodvinalco sau PepsiCo. Alte câteva proiecte CORTEX sunt în curs de derulare (de exemplu Kandia Dulce), în timp ce câțiva dintre cei mai importanți distribuitori FMCG din România au adoptat în ultimul an suita de business construită în jurul sistemului ERP dezvoltat TRANSART (de exemplu: Punctual Comimpex, M.Tabac sau Farel).

 

Dintre cele peste 200 companii de distribuție care folosesc sistemul ERP dezvoltat de Transart, amintim în continuare câțiva dintre cei mai reprezentativi distribuitori FMCG: Amigo & Intercost, Bere Bauturi București, TDG (Argeș, Vâlcea, Mehedinți), Vandana Distribuție, Josi Logistic, Geraico, Dorsan, Prosoft, Prodalcom, Intercompany, Andrada, El Casio, Kara Distrib, Salf, Comexmar, Derșidan, Nasticom, Resco Distribuție, Nicole Mi sau MCA Comercial.

 

Despre Transart

 

Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru afaceri, HERMES Mobile fiind #1 în România pe SFA & Retail Execution – aplicații mobile pentru forța de vânzări și merchandising. Dispunând de o gamă completă de aplicații profesionale proprii (ERP, SFA, BI, WMS), Transart propune, pe lângă un set de sisteme stabile și adaptate la specificul pieței, și know-how-ul necesar valorificării acestora în companie (circuite informaționale, fluxuri de lucru și proceduri specifice).

GEA Westfalia Separator va participa la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Unul dintre liderii mondiali în furnizarea de tehnolgie destinată industriei de procesare a laptelui, GEA Westfalia Separator, va participa la cea de-al VII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, urmând să fie reprezentată de domnul Director General Gheorghe Turtoi.   GEA Westfalia Separator estemportator direct...

Cum înființezi un abator?
Autor: Miruna Sorescu  /   miercuri, 10 februarie 2016

În România, există o penurie de abatoare, fiind județe întregi care nu au, pe întreg teritoriul, niciun abator. În condițiile în care există un asemenea vad pe piața românească, este de la sine înțeles că această afacere nu poate fi decât una de viitor, necesitatea ei fiind mai mult decât evidentă.   Unii vor...