Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Transart, din nou partener la Meat&Milk 2015

Autor: Maria Demetriadmarți, 7 aprilie, 2015

Transart, unul dintre cei mai reprezentativi producatori locali de software de gestiune, aplicatii mobile pentru forta de vanzari, solutii de business intelligence si sisteme ERP cu adevarat integrate, va fi din nou prezent ca partener la Meat &Milk 2015 – evenimentul de referinta dedicat industriei carnii. În cadrul workshop-ului CARNE-procesatori din ziua de 3 iunie, compania Transart va susține prezentarea cu titlul “Valorifiacrea tehnologiei mobile în Industria cărnii”.

 

Avand peste 10 clienti din industria carnii, Transart trateaza cu seriozitate nevoile specifice ale acesteia si propune o abordare focalizata pe valorificarea tehnologiei mobile pentru obtinerea de performanta pe fluxul de operatii specifice: comenzi, receptie, cantarire, pregatire livrare, inventariere si control.

 

Sistemul propus de Transart este  centrat pe una dintre cele mai perfomante aplicatii de gestiune – B-Org ERP si este imbogatit functional cu componente avansate de SFA, WMS, Business Intelligence, sau cu sisteme de optimizare a livrarilor si a rutelor de livrare – TMS. Transart este lider pe piata SFA din Romania cu HERMES SFA si a finalizat recent un upgrade semnificativ al sistemului ERP care aduce imbunatatiri semnificative dedicate industriei carnii.

Dintre nevoile specifice industriei care pot fi acoperite cu sistemul integrat Transart Business Suite, amintim:

 

 • estimarea automatizata a necesarului de aprovizionat, in baza comenzilor si a stocurilor existente;
 • controlul productiei in timp real si al costurilor de productie;
 • controlul stocurilor de materii prime si de produse finite;
 • integrarea de cantare pentru automatizarea procesului de cantarire;
 • automatizari de procese: preluarea comenzilor din teren, facturare, cantarire, pregatire livrare;
 • asigurarea trasabilitatii pe fluxul de aprovizionare-productie-livrare
 • scurtarea semnificativa a timpului de livrare a produselor la clientul final;
 • preluarea comenzilor cu un anumit tip de unitati de impachetare – gen caserola – si transformarea automata a cantitatii de facturat, la nivel de client, in kilograme;
 • control al activitatilor desfasurate de agenti in teren.
 • componenta WMS cu optimizari specifice: ghidaj intrari, gestionare scazaminte la livrare, integrare cantare on-line, flexibilizarea lucrului cu serii de lot.

 

O serie de producatori si distribuitori din industria carnii si a lactatelor utilizeaza solutii software furnizate de Transart. Dintre acestia amintim: Agra’s Alba Iulia, Agro Invest  Bistrita, Agro Ardeal Bistrita, Bertis Sf Gheorghe, Best Promo, Carman Slobozia, Elit Cugir, Gerola Prodinvest Lugoj, Ghitta Baia Mare, Scandia Sibiu, Simultan Timisoara, Selmont Baia-Mare, Vascar Vaslui, Vericom 2001 Bucuresti.

 

Viziunea Transart

 

 • Pornim cu o fundatie solida, facem lucrurile temeinic, verificam o data in plus si suntem atenti la detalii.
 • Pentru noi este importanta stabilitatea: stabilitatea Transart, stabilitatea afacerilor clientilor nostri, stabilitatea produselor pe care le livram.
 • Facem lucrurile ca pentru noi: trainic, temeinic, alegand cele mai potrivite tehnologii, platforme si echipamente.
 • Suntem deschisi la imbunatatiri, dar conservatori cand vine vorba de afectarea performantei si stabilitatii produselor noastre.
 • Livram solutii adaptabile la nevoile clientului, solutii ce sunt puse in valoare prin spiritul ThinkClient! al echipelor de analiza, dezvoltare, testare, implementare si suport.
 • Lucram in echipa si crestem impreuna cu clientii nostri.

 

Detalii pe www.transart.ro

Teb Energy Business va participa la conferința Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 8 aprilie 2019

Teb Energy Business, companie de elită din domeniul tehnologiilor energetice, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, din zilele de 30 și 31 mai, eveniment care se va derula sub genericul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   Dezvoltarea...

CMC Grup Broker de Asigurare este Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 8 aprilie 2019

 a devenit Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   În cadrul manifestării, CMC Grup va susține o...