Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transart, Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014

Autor: Meat MIlkmiercuri, 16 aprilie, 2014

Compania Transart este Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014, care se va desfășura în zilele de 11, 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu, sub titlul ”Finanțare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată”.

Astfel, în ziua de 12 iunie, în cadrul Workshop-ului Carne, domnul Andrei Pinte, Account Manager Transart, va susține comunicarea cu titlul ” “Controlul costurilor, de la preluarea comenzilor la livrarea produselor, cu ajutorul  unui sistem informatic adecvat”.

Transart este unul dintre principalii furnizori din România de soluţii software complete ERP , SFA , BI şi WMS pentru companiile care desfăşoară activităţi de import, comerţ şi distribuţie, soluţii optimizate din perspectiva raportului preţ/beneficii oferite.

 

Membră a DSM Group, un grup dinamic şi inovativ care activează în sectorul IT, Transart a evoluat an de an, fiind astăzi între primii 10 jucători pe piaţa EAS (Enterprise Application Software) din România şi având soluţii implementate în 22 de ţări.

 

De la înfiinţarea companiei în anul 1997, Transart a avut o creştere constantă, solidă şi organică. În toţi aceşti ani, Transart a acumulat o bogată experienţă şi expertiză în dezvoltarea de software pentru domeniul Comerţ şi Distribuţie, implementând proiecte importante în companii mari din regiunea CEEMA.

 

Ca rezultat al unei prezenţe constante şi de calitate ridicată, cu aproape 50% din piaţa de Soluţii Software pentru domeniul Comerţ si Distribuţie în România, Transart a devenit lider pe aceasta piaţă, menţinându-se în ultimii 10 ani între primele 10 companii de software pe piaţa din România, conform studiilor IDC pe această piaţă.

 

Servicii oferite:

 

• Analiză și consultanță tehnică

• Analiză și consultanță de business

• Proiectare sisteme și programare

• Project management

• Implementare sisteme informatice

• Instruire utilizatori

• Documentare tehnică și pentru utilizatori

• Asistență tehnică și mentenanță

Industrii acoperite:

• Distribuţie FMCG

• Farma

• Carne, lactate, panificaţie

• Materiale de construcţii

• Electrice, electronice şi scule profesionale

• Piese şi accesorii auto

• Distribuţie şi servicii IT / birotică

Domnul Andrei Pinte, Account Manager Transart este de profesie economist, absolvent al Facultatii de Informatica Economica a Universitatii Babes-Bolyai in 2005. Activând in vanzari de 14 ani, cu experienta in FMCG si distributia de mezeluri, domnul Andrei Pinte este membru al echipei  Transart de 7 ani, fiind specializat in vanzarea de sisteme de automatizare cu terminale mobile, sisteme de management a depozitului, solutii de Supply Chain si Business Intelligence.

Contact: Transart SRL, Cluj-Napoca, 400495, Calea Turzii Nr. 241C, Tel/fax: +40-264-440.500, office@transart.ro

 

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...