Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Transavia a devenit furnizor al Casei Regale a României

Autor: Ilie Stoianjoi, 14 martie, 2013

Siteul oficial casaregala.ro informează că firma Transavia, alături de alte companii din județul Alba, a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a României.

Potrivit paginii oficiale a Familiei Regale, se oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala.

Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Calitatea de furnizor este conferita persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an.Această calitate de furnizor nu este un titlu sau o distinctie, ci o recunoastere a calitatii de persoana sau companie comerciala de la care Casa Regala a solicitat bunuri sau servicii.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...