Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia deschide o noua ferma avicola la cristuru secuiesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, Transavia, liderul pietei locale a carnii de pasare, inaugureaza o noua unitate de crestere a pasarilor: complexul avicol de la Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), cu 36 de hale de productie.

Transavia va produce la Cristuru Secuiesc un total de peste 2 milioane de capete anual. Unitatea este tehnologizata cu echipamente germane de ultima generatie, de la liderul mondial in domeniu, Big Dutchmann.

Noua unitate de la Cristuru Secuiesc va produce 5.500 tone de carne anual si este una dintre cele mai importante investitii din Romania in domeniul cresterii puilor. La Transavia, totul este produs in cadrul companiei, pentru ca doar asa putem fi siguri ca adevarata calitate si siguranta alimentara sunt livrate consumatorilor, a declarat Ioan Popa, managerul companiei Transavia.

Odata cu aceasta investitie, Transavia a creat peste 30 de noi locuri de munca, a marit capacitatea de productie a Statiei de Incubatie si obtinere a puilor de o zi, a Fabricii de nutreturi combinate Sintimbru, precum si capacitatea de abatorizare de la Oiejdea, marindu-se si parcul auto cu autospeciale care deservesc aceasta ferma.

Produsele Transavia sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde in domeniu, sub controlul autoritatilor sanitar-veterinare si de mediu si detin certificarile IFS (International Food Standard) si BRC (British Retail Consortium). Transavia este prezenta pe piata internationala prin exporturi in tari din Comunitatea Europeana (inclusiv Franta si Marea Britanie), Africa si Orientul Apropiat. In 2006, Transavia a fost distinsa cu titlul de furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I.

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...