Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia deschide o noua ferma avicola la cristuru secuiesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, Transavia, liderul pietei locale a carnii de pasare, inaugureaza o noua unitate de crestere a pasarilor: complexul avicol de la Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), cu 36 de hale de productie.

Transavia va produce la Cristuru Secuiesc un total de peste 2 milioane de capete anual. Unitatea este tehnologizata cu echipamente germane de ultima generatie, de la liderul mondial in domeniu, Big Dutchmann.

Noua unitate de la Cristuru Secuiesc va produce 5.500 tone de carne anual si este una dintre cele mai importante investitii din Romania in domeniul cresterii puilor. La Transavia, totul este produs in cadrul companiei, pentru ca doar asa putem fi siguri ca adevarata calitate si siguranta alimentara sunt livrate consumatorilor, a declarat Ioan Popa, managerul companiei Transavia.

Odata cu aceasta investitie, Transavia a creat peste 30 de noi locuri de munca, a marit capacitatea de productie a Statiei de Incubatie si obtinere a puilor de o zi, a Fabricii de nutreturi combinate Sintimbru, precum si capacitatea de abatorizare de la Oiejdea, marindu-se si parcul auto cu autospeciale care deservesc aceasta ferma.

Produsele Transavia sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde in domeniu, sub controlul autoritatilor sanitar-veterinare si de mediu si detin certificarile IFS (International Food Standard) si BRC (British Retail Consortium). Transavia este prezenta pe piata internationala prin exporturi in tari din Comunitatea Europeana (inclusiv Franta si Marea Britanie), Africa si Orientul Apropiat. In 2006, Transavia a fost distinsa cu titlul de furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...