Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia deschide o noua ferma avicola la cristuru secuiesc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, Transavia, liderul pietei locale a carnii de pasare, inaugureaza o noua unitate de crestere a pasarilor: complexul avicol de la Cristuru Secuiesc (judetul Harghita), cu 36 de hale de productie.

Transavia va produce la Cristuru Secuiesc un total de peste 2 milioane de capete anual. Unitatea este tehnologizata cu echipamente germane de ultima generatie, de la liderul mondial in domeniu, Big Dutchmann.

Noua unitate de la Cristuru Secuiesc va produce 5.500 tone de carne anual si este una dintre cele mai importante investitii din Romania in domeniul cresterii puilor. La Transavia, totul este produs in cadrul companiei, pentru ca doar asa putem fi siguri ca adevarata calitate si siguranta alimentara sunt livrate consumatorilor, a declarat Ioan Popa, managerul companiei Transavia.

Odata cu aceasta investitie, Transavia a creat peste 30 de noi locuri de munca, a marit capacitatea de productie a Statiei de Incubatie si obtinere a puilor de o zi, a Fabricii de nutreturi combinate Sintimbru, precum si capacitatea de abatorizare de la Oiejdea, marindu-se si parcul auto cu autospeciale care deservesc aceasta ferma.

Produsele Transavia sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde in domeniu, sub controlul autoritatilor sanitar-veterinare si de mediu si detin certificarile IFS (International Food Standard) si BRC (British Retail Consortium). Transavia este prezenta pe piata internationala prin exporturi in tari din Comunitatea Europeana (inclusiv Franta si Marea Britanie), Africa si Orientul Apropiat. In 2006, Transavia a fost distinsa cu titlul de furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...