Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia investește 8 milioane de euro în retehnologizare

Autor: Meat MIlkjoi, 24 aprilie, 2014

(Agerpres) Transavia anunță că anul acesta va aloca 8 milioane de euro pentru achiziţionarea de utilaje performante. În același timp, compania va închide creditele bancare astfel încât, până la finalul anului, să îşi desfăşoare activitatea din surse proprii.

În 2013, Transavia a înregistrat o cifră de afaceri de 135 de milioane de euro şi un profit brut de 12,5 milioane de euro, fiind un an extrem de profitabil  pentru companie, finalizat cu 10 milioane de euro investiţie.

Transavia are o experiență de 23 de ani pe piaţa avicolă din România şi peste 1.600 de angajaţi, înregistrând o producţie de peste 55.000 de tone de carne de pasăre în fermele proprii de creştere din cinci judeţe – Alba, Cluj, Sibiu, Braşov şi Harghita. Totodată, din 2006, este şi furnizor al Casei Regale a României.

Compania deţine 15 ferme de creştere pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performanţe de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi patru ferme vegetale. Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75 la sută, în marile lanţuri de retail, prin brandurile Fragedo şi Papane.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...