Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Transavia isi relanseaza produsele fragedo

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza Revista Piata, roducatorul de carne de pasare Transavia a relansat gama Fragedo cu un nou design al ambalajelor, cu ocazia aniversarii a 20 de ani pe piata locala.

Intregul proces de rebranding a fost realizat de catre Brandient, cu care Transavia a dezvoltat pana in prezent numeroase proiecte de branding, rebranding, packaging si naming pentru produsele din portofoliul companiei.

Brandient a creat conceptul de Well Made in Romania, ca o reafirmare a calitatii premium a produselor Transavia, dar si a angajamentului facut de producator in fata tuturor consumatorilor si partenerilor. Consumatorul a fost dintotdeauna in centrul activitatii noastre.

Faptul ca suntem in primul esalon al companiilor cu un sistem performant integrat de crestere, procesare si comercializare a carnii de pui din Europa, atesta dorinta noastra permanenta de a le oferi romanilor cele mai bune produse din carne de pui.

Din acest motiv, decizia de a sarbatori aniversarea a 20 de ani de activitate alaturi de consumatori a venit in mod firesc, noul ambalaj reprezentand un angajament fata de acestia: angajamentul de a livra mereu produse de cea mai buna calitate, a declarat Ioan Popa, Director General Transavia.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...