Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia isi relanseaza produsele fragedo

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza Revista Piata, roducatorul de carne de pasare Transavia a relansat gama Fragedo cu un nou design al ambalajelor, cu ocazia aniversarii a 20 de ani pe piata locala.

Intregul proces de rebranding a fost realizat de catre Brandient, cu care Transavia a dezvoltat pana in prezent numeroase proiecte de branding, rebranding, packaging si naming pentru produsele din portofoliul companiei.

Brandient a creat conceptul de Well Made in Romania, ca o reafirmare a calitatii premium a produselor Transavia, dar si a angajamentului facut de producator in fata tuturor consumatorilor si partenerilor. Consumatorul a fost dintotdeauna in centrul activitatii noastre.

Faptul ca suntem in primul esalon al companiilor cu un sistem performant integrat de crestere, procesare si comercializare a carnii de pui din Europa, atesta dorinta noastra permanenta de a le oferi romanilor cele mai bune produse din carne de pui.

Din acest motiv, decizia de a sarbatori aniversarea a 20 de ani de activitate alaturi de consumatori a venit in mod firesc, noul ambalaj reprezentand un angajament fata de acestia: angajamentul de a livra mereu produse de cea mai buna calitate, a declarat Ioan Popa, Director General Transavia.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...