Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia isi relanseaza produsele fragedo

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza Revista Piata, roducatorul de carne de pasare Transavia a relansat gama Fragedo cu un nou design al ambalajelor, cu ocazia aniversarii a 20 de ani pe piata locala.

Intregul proces de rebranding a fost realizat de catre Brandient, cu care Transavia a dezvoltat pana in prezent numeroase proiecte de branding, rebranding, packaging si naming pentru produsele din portofoliul companiei.

Brandient a creat conceptul de Well Made in Romania, ca o reafirmare a calitatii premium a produselor Transavia, dar si a angajamentului facut de producator in fata tuturor consumatorilor si partenerilor. Consumatorul a fost dintotdeauna in centrul activitatii noastre.

Faptul ca suntem in primul esalon al companiilor cu un sistem performant integrat de crestere, procesare si comercializare a carnii de pui din Europa, atesta dorinta noastra permanenta de a le oferi romanilor cele mai bune produse din carne de pui.

Din acest motiv, decizia de a sarbatori aniversarea a 20 de ani de activitate alaturi de consumatori a venit in mod firesc, noul ambalaj reprezentand un angajament fata de acestia: angajamentul de a livra mereu produse de cea mai buna calitate, a declarat Ioan Popa, Director General Transavia.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...