Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia isi relanseaza produsele fragedo

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza Revista Piata, roducatorul de carne de pasare Transavia a relansat gama Fragedo cu un nou design al ambalajelor, cu ocazia aniversarii a 20 de ani pe piata locala.

Intregul proces de rebranding a fost realizat de catre Brandient, cu care Transavia a dezvoltat pana in prezent numeroase proiecte de branding, rebranding, packaging si naming pentru produsele din portofoliul companiei.

Brandient a creat conceptul de Well Made in Romania, ca o reafirmare a calitatii premium a produselor Transavia, dar si a angajamentului facut de producator in fata tuturor consumatorilor si partenerilor. Consumatorul a fost dintotdeauna in centrul activitatii noastre.

Faptul ca suntem in primul esalon al companiilor cu un sistem performant integrat de crestere, procesare si comercializare a carnii de pui din Europa, atesta dorinta noastra permanenta de a le oferi romanilor cele mai bune produse din carne de pui.

Din acest motiv, decizia de a sarbatori aniversarea a 20 de ani de activitate alaturi de consumatori a venit in mod firesc, noul ambalaj reprezentand un angajament fata de acestia: angajamentul de a livra mereu produse de cea mai buna calitate, a declarat Ioan Popa, Director General Transavia.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...