Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia preia avicola brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Ziarului financiar, Ioan Popa, proprietarul grupului de companii Transavia din Alba Iulia, va derula in perioada 29 noiembrie – 20 decembrie o oferta publice de preluare a producatorului de carne de pasare Avicola Brasov (AVLE) in valoare de circa 5 mil. lei.

Pretul oferit de Popa pentru cumpararea unui pachet de 25% din actiunile Avicola Brasov este de 2,97 lei/unitate, nivel de circa trei ori mai ridicat decat ultimul pret de pe piata, de 0,99 lei/unitate. Oferta va fi intermediata de casa de brokeraj BT Securities.

La pretul din oferta, compania este evaluata la 20,1 mil. lei (4,6 mil. euro).
Ioan Popa a intrat in actionariatul companiei la inceputul anului 2009, cand a preluat un pachet de 72,1% din actiunile Avicola Brasov de la salariatii companiei si in 2010 a incercat sa delisteze compania fara sa deruleze oferta publica de preluare, asa cum cererea legislatia in domeniu.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...