Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia, sponsor al pavilionului food la romanian british expo ‘09

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Transavia este sponsor al pavilionului Food la Romanian British Expo ’09 anunta organizatorii expozitiei. Manifestarea are loc pe 4 si 5 noiembrie la Londra, la Olympia Conference Centre, si a adunat deja un numar important de oameni de afaceri atat din Romania cat si din Marea Britanie.

Transavia este liderul pietei romanesti de carne de pui. Toate produsele companiei respecta standardele internationale ISO 9001: 2008; ISO 22 000; BRC; Halal. Portofoliul Transavia include carnati de pui premium, carne de pui proaspata si congelata si paneuri din carne de pui. Consumatorii britanici mananca de doua ori mai multa carne de pui decat de vita asa ca piata Regatului Unit se anunta una foarte profitabila.Transavia este singurul producator roman de pe piata care isi controleaza intregul circuit de productie ceea ce asigura calitatea produselor sale spune Directorul General al Transavia, Ioan Popa. Orice produs cu marca De la Transavia garanteaza calitatea si siguranta alimentului si patrunderea intr-o lume a gustului rafinat al unor produse din carne naturale si sanatoase.

Accesul la Romanian British Expo, prima manifestare de acest fel din Marea Britanie, este liber. Vizitatorii trebuie sa se inregistreze online la www.romanianbritishexpo.com.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...