Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia, sponsor al pavilionului food la romanian british expo ‘09

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Transavia este sponsor al pavilionului Food la Romanian British Expo ’09 anunta organizatorii expozitiei. Manifestarea are loc pe 4 si 5 noiembrie la Londra, la Olympia Conference Centre, si a adunat deja un numar important de oameni de afaceri atat din Romania cat si din Marea Britanie.

Transavia este liderul pietei romanesti de carne de pui. Toate produsele companiei respecta standardele internationale ISO 9001: 2008; ISO 22 000; BRC; Halal. Portofoliul Transavia include carnati de pui premium, carne de pui proaspata si congelata si paneuri din carne de pui. Consumatorii britanici mananca de doua ori mai multa carne de pui decat de vita asa ca piata Regatului Unit se anunta una foarte profitabila.Transavia este singurul producator roman de pe piata care isi controleaza intregul circuit de productie ceea ce asigura calitatea produselor sale spune Directorul General al Transavia, Ioan Popa. Orice produs cu marca De la Transavia garanteaza calitatea si siguranta alimentului si patrunderea intr-o lume a gustului rafinat al unor produse din carne naturale si sanatoase.

Accesul la Romanian British Expo, prima manifestare de acest fel din Marea Britanie, este liber. Vizitatorii trebuie sa se inregistreze online la www.romanianbritishexpo.com.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...