Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia, sponsor al pavilionului food la romanian british expo ‘09

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Transavia este sponsor al pavilionului Food la Romanian British Expo ’09 anunta organizatorii expozitiei. Manifestarea are loc pe 4 si 5 noiembrie la Londra, la Olympia Conference Centre, si a adunat deja un numar important de oameni de afaceri atat din Romania cat si din Marea Britanie.

Transavia este liderul pietei romanesti de carne de pui. Toate produsele companiei respecta standardele internationale ISO 9001: 2008; ISO 22 000; BRC; Halal. Portofoliul Transavia include carnati de pui premium, carne de pui proaspata si congelata si paneuri din carne de pui. Consumatorii britanici mananca de doua ori mai multa carne de pui decat de vita asa ca piata Regatului Unit se anunta una foarte profitabila.Transavia este singurul producator roman de pe piata care isi controleaza intregul circuit de productie ceea ce asigura calitatea produselor sale spune Directorul General al Transavia, Ioan Popa. Orice produs cu marca De la Transavia garanteaza calitatea si siguranta alimentului si patrunderea intr-o lume a gustului rafinat al unor produse din carne naturale si sanatoase.

Accesul la Romanian British Expo, prima manifestare de acest fel din Marea Britanie, este liber. Vizitatorii trebuie sa se inregistreze online la www.romanianbritishexpo.com.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...