Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia, sponsor al pavilionului food la romanian british expo ‘09

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Transavia este sponsor al pavilionului Food la Romanian British Expo ’09 anunta organizatorii expozitiei. Manifestarea are loc pe 4 si 5 noiembrie la Londra, la Olympia Conference Centre, si a adunat deja un numar important de oameni de afaceri atat din Romania cat si din Marea Britanie.

Transavia este liderul pietei romanesti de carne de pui. Toate produsele companiei respecta standardele internationale ISO 9001: 2008; ISO 22 000; BRC; Halal. Portofoliul Transavia include carnati de pui premium, carne de pui proaspata si congelata si paneuri din carne de pui. Consumatorii britanici mananca de doua ori mai multa carne de pui decat de vita asa ca piata Regatului Unit se anunta una foarte profitabila.Transavia este singurul producator roman de pe piata care isi controleaza intregul circuit de productie ceea ce asigura calitatea produselor sale spune Directorul General al Transavia, Ioan Popa. Orice produs cu marca De la Transavia garanteaza calitatea si siguranta alimentului si patrunderea intr-o lume a gustului rafinat al unor produse din carne naturale si sanatoase.

Accesul la Romanian British Expo, prima manifestare de acest fel din Marea Britanie, este liber. Vizitatorii trebuie sa se inregistreze online la www.romanianbritishexpo.com.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...