Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Transavia vizează lichidarea creditelor de investiții în 2014

Autor: Meat MIlkmiercuri, 12 februarie, 2014

Transavia, cel mai mare producator de carne de pui de pe piata locala intentioneaza sa inchida, in acest an, creditele accesate pentru modernizarea unitatilor de productie si achizitia de utilaje agricole, pe viitor urmand sa isi desfasoare activitatea din surse proprii, a anuntat compania.

Anul 2013 a fost cel mai profitabil an pentru Transavia, care a avut o cifra de afaceri de 135 milioane de euro si un profit brut de 12,5 milioane de euro. Compania Transavia a inregistrat in 2012 afaceri de 96,6 milioane de euro, potrivit datelor transmise Ministerului Finantelor. In plus, producatorul de carne de pasare a investit, anul trecut, 10 milioane de euro, desi planul initial prevedea investitii de 8 milioane de euro.

Pentru acest an, Transavia care detine brandurile Fragedo si Panane isi propune sa continue investitiile la un nivel cel putin similar celui din anul precedent, avand in vedere cumpararea de noi utilaje agricole si dezvoltarea altor spatii de productie.

“Sunt foarte increzator in performantele companiei si consider ca in fiecare an ne-am atins obiectivele propuse, iar, de cele mai multe ori, le-am depasit. O afacere este sustenabil? in momentul in care tratezi lucrurile cu seriozitate si nu te indatorezi mai mult decat poti sustine”, a declarat Ioan Popa, Directorul General si principalul actionar al Transavia (mai multe pe www.magazinulprogresiv.ro).

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...